Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Νέο 3ετές τμήμα δημιουργικής γραφής στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, προσφέρει σπουδές πλήρους φοίτησης, για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών, που θέλουν να ασχοληθούν με τη δημιουργική γραφή. 


Περισσότερες πληροφορίες:
Τα μαθήματα καλύπτουν όλες τις πτυχές της δημιουργικής γραφής, από την ανάπτυξη των ιδεών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους σε έργο.

Στα πρώτα μαθήματα οι φοιτητές ασχολούνται με τις βασικές αρχές της αφήγησης, την τέχνη του γραπτού λόγου για ταινία, τηλεόραση, θέατρο και βιβλίο, καθώς και κάποιες μικρότερες αναθέσεις γραφής, ενώ παράλληλα αποκτούν βασικές γνώσεις για όλες τις κατευθύνσεις της δημιουργικής γραφής. 
Στην πορεία των σπουδών τους, ασχολούνται με πιο ειδικευμένα μαθήματα, που καλύπτουν όλο το συγγραφικό φάσμα, αλλά και τις βασικές αρχές όλων των περιφερειακών κατευθύνσεων (σκηνοθεσία, δημοσιογραφία, εικονογράφηση κλπ), ώστε να λάβουν μια πλήρη βαθιά γνώση του αντικειμένου σε όλα τα επίπεδα. 
Με το τέλος των σπουδών τους, οι φοιτητές μας έχουν ήδη δημιουργήσει ένα δυνατό, πλούσιο βιογραφικό, με δικά τους έργα, που θα γίνει το κλειδί για να ανοίξουν τα φτερά τους και να ξεκινήσουν την καριέρα τους.

Τα μαθήματα ξεκινάνε 17 Σεπτεμβρίου.


Κατά τη διάρκεια των σπουδών, επαγγελματίες σεναριογράφοι, θεατρικοί συγγραφείς, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και λογοτέχνες, περνούν από το εργαστήρι, ώστε να γνωριστούν, να λύσουν απορίες και να ανταλλάξουν απόψεις με όλους τους φοιτητές μας.
 
Σκοπός του προγράμματος:
Σκοπός μας είναι να σε βοηθήσουμε να αναπτύξεις δεξιότητες μέσω ενός προγράμματος που περιλαμβάνει διαλέξεις, σεμινάρια και πρακτική εξάσκηση. Να σε προετοιμάσουμε κατάλληλα για μια λαμπρή καριέρα στον κινηματογράφο, την τηλεόραση, το θέατρο ή τη λογοτεχνία.
Για να επιτευχθεί αυτό, θα πρέπει να αποκτήσεις ένα σύνολο θεωρητικών και δημιουργικών γνώσεων, αλλά παράλληλα και πρακτική εφαρμογή τους. Το εργαστήρι έχει στόχο να διασφαλίσει ότι όλες αυτές οι δεξιότητες αναπτύσσονται.
Τα μαθήματα παρέχουν μια λεπτομερή γνώση της θεωρίας και των βασικών πρακτικών όλου του φάσματος της δημιουργικής γραφής. Η συγγραφή πρωτότυπων έργων καθώς και οι εργασίες, συμβάλουν στην ενίσχυση των γνώσεων και των δεξιοτήτων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη καριέρα στον καλλιτεχνικό χώρο.


Μπορείτε να δείτε εδώ συμμετοχές και βραβεία των φοιτητών μας στη δημιουργική γραφή.


Τα μαθήματα πραγματοποιούνται 20 ώρες την εβδομάδα και οδηγούν στην απόκτηση ολοκληρωμένου πτυχίου δημιουργικής γραφής.

~ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ξεκινάει την Δευτέρα 17/9/18 και μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή.


Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

  • Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στη δημιουργική γραφή.

Οι αριστούχοι σπουδαστές μας, απορροφούνται από τη σχολή, τόσο σε επίπεδο διδασκαλίας, όσο και σε επίπεδο σκηνοθεσίας στο θέατρο της σχολής, καθώς και σε όλες τις παραγωγές που κάνουμε κατά καιρούς στην τηλεόραση και στο internet ("Στο ράφι", "Σενάρια ζωής", "Be one of us" κλπ). 

Για την φοίτηση στο τμήμα δημιουργικής γραφής, απαιτούνται εισαγωγικές εξετάσεις.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 213 00 24291 ή 6940 655 331.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου