Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2019

Μία παράσταση για καλό σκοπό που σκηνοθετεί η απόφοιτη σπουδάστριά μας Αναστασία Κουρή, και συμμετέχουν οι σπουδάστριές μας Κατερίνα Γκέγκε και Νίκη Γεωργίου.


Η θεατρική ομάδα ΣυνΕπιβάτες παρουσίασε το έργο «Λεόντιος και Λένα». Σκηνοθέτησε και έπαιξε η απόφοιτη της σχολής μας Αναστασία Κουρή και συμμετείχαν οι σπουδάστριές μας Κατερίνα Γκέγκε και Νίκη Γεωργίου.



Λίγα λόγια για το έργο:
Ένας πρίγκιπας, που τα έχει όλα… αλλά δεν τα θέλει. Μία ρομαντική πριγκίπισσα που θέλει να ορίζει τη ζωή της… Ένας φτωχοδιάβολος με ανεξάντλητη αντοχή στην τεμπελιά. Μία βασίλισσα σε απελπισία και ένα στρατιωτάκι που του έχει βγει το λάδι απ’ την ταλαιπωρία… Μία γκουβερνάντα που φοβάται τι θα πει ο κόσμος…
Όλοι αυτοί οι ήρωες, μας διηγούνται ένα τρυφερό παραμύθι για το πώς αξίζει να ζούμε την ζωή μας.


Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Χρήστος Ματσαγκούρας, Αναστασία Κουρή, Κατερίνα Γκέγκε, Νίκη Γεωργίου, Μίνα Καραντζή, Δήμητρα Καλαϊτζή.
Διασκευή και σκηνοθεσία: Αναστασία Κουρή
Επιμέλεια μουσικής, σκηνικά, κοστούμια: Θεατρική ομάδα ΣυνΕπιβάτες
Επιμέλεια μαλλιών και μακιγιάζ: Σταματίνα Παρασκευά
Φώτα και ήχος: Μάκης Κεσίσογλου, Νίκος Γκέγκες

Το έργο παίχτηκε το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019 στο Πολιτιστικό κέντρο Κορυδαλλού, Μελίνα Μερκούρη.

Αντί εισιτηρίου, η θεατρική ομάδα ΣυνΕπιβάτες συγκέντρωσε τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διατεθούν στην εθελοντική οργάνωση “Ανάσα ζωής” Κορυδαλλού και κονσέρβες και ξηρά τροφή που θα διατεθούν στο φιλοζωικό σωματείο “Αδέσποτη ελπίδα”.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Αναστασία Κουρή, την Κατερίνα Γκέγκε και την Νίκη Γεωργίου και τους εύχεται: «Κάθε επιτυχία»!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου