Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 28 Οκτωβρίου 2019

Η σπουδάστρια της σχολής Tabula Rasa, Μαρίνα Κυριλλοπούλου, πρωταγωνιστεί στην σύγχρονη κωμωδία «Τα καλύτερα… έ(Ρ)πονται»


Η σπουδάστρια της σχολής μας Μαρίνα Κυριλλοπούλου πρωταγωνιστεί μαζί με την Κλαίρη Λαού στην σύγχρονη κωμωδία της Μαρίας Κίτρα «Τα καλύτερα… έ(Ρ)πονται» σε σκηνοθεσία Θοδωρή Κωνσταντόπουλου.


Λίγα λόγια για το έργο:
Πρωτομαγιά. Η Μαρία έχει γενέθλια και τα σιχαίνεται. Η Ελένη κάνει τα πάντα για να είναι ξεχωριστή αυτή η μέρα, αλλά μάταια. Αυτές οι δύο γυναίκες, συγκατοικούν. Τις ενώνει μια βαθιά φιλία… τις χωρίζουν όλα τα υπόλοιπα. Η σύγχρονη κωμωδία της Μαρίας Κίτρα, που με την σκηνοθετική ματιά του Θοδωρή Κωνσταντόπουλου αποδομεί την αξία της φιλίας, τα προβλήματα της σύγχρονης ζωής, τις φοβίες που τρώνε τα σωθικά, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει ο καθένας τις προ(σ)κλήσεις στην καθημερινότητά του.
Μαρία & Ελένη … Δυο γυναίκες… που θα ταυτιστούν όλες οι υπόλοιπες!

Πρωταγωνιστούν: Μαρίνα Κυριλλοπούλου, Κλαίρη Λαού

Σκηνοθεσία-φωτισμοί: Θοδωρής Κωνσταντόπουλος

Κείμενο: Μαρία Κίτρα

Σκηνικά: Κατερίνα Μπότσαρη

Μουσική επιμέλεια: Φοίβος Μπόζας

Φώτα-ήχος: Παναγιώτης Γιατρός

Από 21 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:00 το βράδυ στο θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού (Χαλκιδικής 83, Αθήνα).


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Μαρίνα Κυριλλοπούλου, και της εύχεται: «Κάθε επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου