Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

Παρουσίαση του έβδομου πολυσυγγραφικού μυθιστορήματος με τίτλο «Το δαιμονικόν»

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, σε συνεργασία με τις εκδόσεις 24γράμματα, κυκλοφορούν το έβδομο πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα με τίτλο: «Το δαιμονικόν», από τους σπουδαστές: Έλλη Βαρδάκη, Χριστίνα Δημογιώργη, Ευαγγέλια Θεοδωρίδου, Μαρία Ιασωνίδου, Γιώργος Παναγιώτη Καραδάκη, Αναστασία Καστή, Γιάννη Καστρίτη, Αιμιλιάννα Καφαντάρη, Ανδρέα Κριτσιμά, Αθανασία Κύρδη, Λεωνίδα Μιχαηλίδη, Χριστίνα Μπράμου, Θωμαή Τσιμερίκα, Ελπίδα Πέτροβα, Μαρίνο Γεωργιόπουλο, Βίκυ Ντζούφα, Γιώτα Λειβανού και Ανθή Κολοσούσα.

Για άλλη μία χρονιά στο μάθημα της λογοτεχνικής γραφής, η καθηγήτρια Αντιγόνη Πόμμερ με τη στήριξη του διευθυντή του εργαστηρίου, Παναγιώτη Καποδίστρια, έκανε το όνειρο των σπουδαστών της πραγματικότητα.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Η παρουσίαση του βιβλίου «Το δαιμονικόν» θα γίνει την Κυριακή στις 23 Απριλίου, στις 18:30 στο Mojo Club  (Παπαδιαμαντοπούλου 36, Αθήνα, κοντά στη στάση του μετρό “Μέγαρο μουσικής”).

Το βιβλίο θα προλογίσουν ο διευθυντής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”, Παναγιώτης Καποδίστριας και η συγγραφέας και καθηγήτρια λογοτεχνικής γραφής του εργαστηρίου, Αντιγόνη Πόμμερ .

 

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τους σπουδαστές του που συμμετέχουν σε αυτή την ανθολογία και εύχεται το βιβλίο τους να είναι καλοτάξιδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου