Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

«Μικρές ιστορίες μητρότητας – Από την Πριγκιπέσσα των Βαλκανίων» από τη σπουδάστρια της σχολής "Tabula Rasa", Χριστίνα Γαβρίλη

Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ανεμολόγιο, το βιβλίο της σπουδάστριας του εργαστηρίου Tabula Rasa, Χριστίνας Γαβρίλη, με τίτλο «Μικρές ιστορίες μητρότητας – Από την Πριγκιπέσσα των Βαλκανίων».

 Λίγα λόγια για την υπόθεση

Σαράντα και μία εκ βαθέων εκμυστηρεύσεις, γραμμένες με αυτοσαρκασμό, χιούμορ και ευαισθησία, σκιαγραφούν το ταξίδι αυτογνωσίας και τις προκλήσεις που η σύγχρονη Ελληνίδα καλείται να αντιμετωπίσει, ως μαμά, γυναίκα και σύντροφος.

Οι Μικρές Ιστορίες Μητρότητας είναι ένα ανθολόγιο ηλεκτρονικών επιστολών που στάλθηκαν από την “Πριγκιπέσσα των Βαλκανίων” προς τις μαμάδες-ακόλουθους του blog, για να τους θυμίσει ότι δεν είναι οι μόνες που δυσκολεύονται, δεν είναι τρελές και δεν είναι ποτέ μόνες. Σαν ένα φιλικό χτύπημα στην πλάτη. Ένα συνωμοτικό κλείσιμο ματιού. Μια σφιχτή αγκαλιά συμπαράστασης. Για να συνεχίσουν να προσπαθούν για το καλύτερο, παρά την αϋπνία, παρά την κούραση και το χάος. Για να μείνουν εκεί, παρούσες και διάφανες. Για να μη χάσουν την πίστη τους· στον εαυτό τους, στα παιδιά τους και στο θαύμα της ζωής της ίδιας.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Χριστίνα Γαβρίλη και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου