Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

«Δύο τοις εκατό» το νέο βιβλίο της σπουδάστριας της σχολής "Tabula Rasa", Σίβυλλας Αργυροπούλου

 Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Λυκόφως, το αστυνομικό μυθιστόρημα της σπουδάστριας του εργαστηρίου, Tabula Rasa, Σίβυλλας Αργυροπούλου, με τίτλο “Δύο τοις εκατό”.

Λίγα λόγια για την υπόθεση

Νάσος Θάνος. Ο μεσίτης με τα δύο ονόματα και τον έναν και μοναδικό έρωτα, πάντα ανεκπλήρωτο, την Ρόζα. Κυνηγώντας τη μεσιτική αμοιβή, το δύο τοις εκατό επί των συμβολαίων, στο Κουκάκι το οποίο γνωρίζει σαν την παλάμη του, διαπιστώνει ότι μία πελάτισσά του είναι επί μήνες εξαφανισμένη. Καθώς ρωτά στη γειτονιά για την τύχη της, κινητοποιεί μία ομάδα ετερόκλητων ανθρώπων που βάζουν σε προτεραιότητα να βρουν τη γυναίκα, εξετάζοντας κατά κύριο λόγο το σενάριο της δολοφονίας. Η εμμονή τους σε έναν ύποπτο οδηγεί σε ευτράπελες καταστάσεις, ταυτόχρονα όμως αποκαλύπτει πλεκτάνες με επίκεντρο την κληρονομιά ενός ακινήτου.
Αλλά η κατάσταση αγριεύει, καθώς η άτυπη αστυνομική ομάδα λαμβάνει απειλητικά μηνύματα. Κάποιος φαίνεται πως παρακολουθεί κάθε τους κίνηση και δοκιμάζει τις αντοχές τους.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Σίβυλλα Αργυροπούλου και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου