Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

Νέο σεμινάριο αυτογνωσίας: γίνε ο εμψυχωτής του εαυτού σου από τον Αργύρη Γιαμάλογλου στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Το Σεπτέμβριο ξεκινάει το νέο σεμινάριο «Αυτογνωσία: γίνε ο εμψυχωτής του εαυτού σου» με καθηγητή τον Αργύρη Γιαμάλογλου ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa” με παρακολούθηση αποκλειστικά από κοντά. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό βιαστείτε!

 

Μήπως ήρθε η ώρα… να βοηθήσεις τον εαυτό σου;

 

Λίγα λόγια για το μάθημα:

 

1η ομάδα: Έναρξη μαθημάτων: Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2024 και κάθε Τρίτη 16:00-18:00

 

2η ομάδα: Έναρξη μαθημάτων: Τετάρτη 18 Σετπεμβρίου 2024 και κάθε Τετάρτη 11:00-13:00

 

3η ομάδα: Έναρξη μαθημάτων: Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 και κάθε Σάββατο 11:00-13:00

 

Το σεμινάριο έχει σχεδιαστεί και βασιστεί σε ατομικές και ομαδικές βιωματικές ασκήσεις, ασκήσεις γραφής, ασκήσεις art therapy και θετικής ψυχολογίας.  Σκοπός του συγκεκριμένου προγράμματος είναι η ανάπτυξη δεξιοτήτων με στόχο την ενίσχυση της αυτογνωσίας και της αυτοπεποίθηση, δύο δεξιότητες που μεγάλο μέρος του πληθυσμού δείχνει να αγνοεί. Σας προσκαλούμε να κάνετε μία μεγάλη βουτιά και να εξερευνήσετε τον εσωτερικό σας κόσμο με στόχο να ανακαλύψετε τις αρετές σας αλλά και τα σημεία εκείνα που ίσως θα θέλετε να δουλέψετε παραπάνω προκειμένου να αγαπήσετε τον εαυτό σας λίγο περισσότερο. Το σεμινάριο πραγματοποιείται σε έναν ασφαλή κύκλο συμμετεχόντων που φυσικά ο καθένας μας μπορεί να μοιραστεί ό,τι επιθυμεί και ό,τι αντέχει. Μία ομάδα που κάθε μέλος, με τη δύναμη και την ασφάλεια της ομαδικότητας, θα ξεχωρίσει σα μονάδα και θα αναπτύξει την αυτογνωσία, την αυτοεκτίμηση και την εσωτερική του φωνή. Ελάτε να ανακαλύψετε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας και να οικοδομήσετε μια πιο ουσιαστική σχέση με τον εαυτό σας!

 

Βασικές ενότητες του σεμιναρίου:

  • Ασκήσεις art therapy
  • Ασκήσεις αυτόματης γραφής
  • Θετική ψυχολογία
  • Ατομικές και ομαδικές βιωματικές ασκήσεις
  • Ασκήσεις γραφής
  • Ο εσωτερικός εαυτός
  • Αυτογνωσία και αυτοαποδοχή
  • Αυτοβελτίωση και αυτοπεποίθηση
  • Εσωτερική δύναμη και ανθεκτικότητα

 

Το μάθημα θα γίνεται κάθε Τρίτη, Τετάρτη ή Σάββατο, ανάλογα την ομάδα που θα ενταχθείτε, στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", Τριών Ιεραρχών 18-20 Θησείο.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" στο τηλέφωνο: 213 00 24 291 ή στο 6971 970 971 ή στο
e-mail: info@tabula.gr

 

Δείτε όλα τα δημιουργικά σεμινάρια της σχολής, πατώντας εδώ: https://tabula.gr/NEW/?page_id=21019

 

Δείτε τα τμήματα ολοκληρωμένων σπουδών της σχολής, πατώντας εδώ:

https://tabula.gr/NEW/?page_id=16081

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου