Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2016

Για τον Κωνσταντίνο Παλίλη και την Μαρία Αποστολάτου "Η εκδίκηση είναι γένους... Θηλυκού"Ο απόφοιτός της σχολής μας Κωνσταντίνος Παλίλης και η σπουδάστρια Μαρία Αποστολάτου έγραψαν και σκηνοθέτησαν τα μονόπρακτα κείμενα για την παράσταση "Η εκδίκηση είναι γένους... Θηλυκου" που παίχτηκε στο θέατρο "Γραμμές Τέχνης".
Τα μονόπρακτα είναι πρωτότυπα κείμενα που γράφτηκαν και προσαρμόστηκαν  στη θεατρική αγωγή και τους αυτοσχεδιασμούς που δημιουργούσε το τμήμα θεάτρου της καλλιτεχνικής ομάδα "Θέσπις ~Τέχνες~"  τους προηγούμενους μήνες.

Περίληψη έργου 
Ένα παντρεμένο ζευγάρι παλαιότερης γενιάς που ο άντρας είναι αυταρχικός απέναντι στην τριάντα χρόνια σύντροφό του. Ένας νεαρός με τρεις εφήμερες σχέσεις ταυτόχρονα. Δύο διαφορετικές ιστορίες με κοινά στοιχεία, τη θέση της γυναίκας στον έρωτα και την αγάπη στην πατριαρχική κοινωνία, την αντρική φιλία, τη γυναικεία εκδίκηση και… ένα ένοχο μυστικό από την εποχή της Δημιουργίας.


Κείμενο- Σκηνοθεσία
Μαρία Αποστολάτου – Κωνσταντίνος Παλίλης

Ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά
Βούλγαρη Παναγιώτα
Γκαλάν Λάουρα Μαρία
Ζαπαντιώτης Παντελής
Ζορμπάς Πέτρος
Καραμπουρνιώτη Διονυσία
Κλαουδάτος Γιώργος
Κουργιαλή Έφη
Κωνσταντινοπούλου Τόνια
Ορφανίδου Μαρία
Παϋσανίδου Ανδριάνα

Επιμέλεια μακιγιάζ - κοστουμιών
Λέλα Κουτσουπάγα

Μουσική επιμέλεια
Λούκα Μελής

Φωτισμός- Ηχοληψία
Μαρία Κουρούσια

Φωτογραφία
Αννίτα Σπιθάκη

Δημόσιες σχέσεις
Φρόσω Καμπέρου

Οργάνωση παραγωγής
Θέσπις

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Παλίλη και τη Μαρία Αποστολάτου, και τους εύχεται: «Καλή αρχή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου