Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Σεναριογράφος στην καθημερινή σειρά του Alpha "Έλα στη θέση μου", η σπουδάστρια μας, Γεωργία Μαυρουδάκη

H σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Γεωργία Μαυρουδάκη, εντάχθηκε στο δυναμικό της σεναριογραφικής ομάδας, της καθημερινής σειράς «Έλα στη θέση μου», του τηλεοπτικού σταθμού Alpha που συνεχίζει να προβάλλεται με αμείωτο ενδιαφέρον για 3η συνεχή χρονιά. Η σπουδάστρια του εργαστηρίου μας,  φοιτά στο τμήμα σεναριογραφίας.

Η εν λόγω σειρά βασίζεται στην τηλενουβέλα «Nuevo Rico, Nuevo pobre» και η σπουδάστρια μας, ανήκει πλέον στην ομάδα των διαλογογράφων της σειράς. Το σενάριο υπογράφει ο Γιώργος Κρητικός και τη σκηνοθεσία ο Γιάννης Βασιλειάδης, ο Σπύρος Ρασιδάκης και η Γεωργία Ζήση.

Παίζουν: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Αθηνά Οικονομάκου, Μαρίνος Κόνσολος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Μιχάλης Μαρίνος, Μαρία Φιλίππου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Αντώνης Καφετζόπουλος, Άνδρη Θεοδότου, Υρώ Λούπη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αναστάσης Κολοβός, Μάνος Ιωάννου, Ντάνη Γιαννακοπούλου, Πένυ Αγοραστού κ.α.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει την Γεωργία Μαυρουδάκη και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου