Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Η Έρρικα Ρούσσου στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Με χαρά ανακοινώνουμε την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την δημοσιογράφο,
Έρρικα Ρούσσου, η οποία θα διδάξει το σεμινάριο «Σύγχρονο marketing και social media», στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2020.

Η Έρρικα Ρούσσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα.

Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και το Εργαστήρι Επαγγελματικής Δημοσιογραφίας ενώ μιλάει τρεις γλώσσες: αγγλικά, γαλλικά και ιταλικά. Έγινε δημοσιογράφος γιατί της άρεσε να μαθαίνει και να μοιράζεται ιστορίες ανθρώπων από όλον τον κόσμο.

Ξεκίνησε τη θητεία της στα media στις Αττικές Εκδόσεις και τα περιοδικά Playboy και Esquire και συνέχισε με το Oneman της 24 Media στο οποίο και δημιούργησε το δικό της στυλ γραφής των αγαπημένων της συνεντεύξεων.

Η πορεία της συνεχίστηκε στη Liquid Media, όπου ανέλαβε τη θέση της στην native advertising manager και λίγο αργότερα την αντίστοιχη θέση άσκησε εταιρεία παραγωγής PlanA δημιουργώντας content για διαφημιστικά brands και μαθαίνοντας πώς μπορεί να «ταιριάξει» στη δημοσιογραφία το branding.

Σήμερα, είναι editor-at-large στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας ATHENS VOICE και columnist στο VICE ενώ συνεργάζεται με τα ταξίδια της εφημερίδας Καθημερινή.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Σύγχρονο marketing και social media» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου