Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2020

«Ο λόφος του Ερνιόν», το νέο βιβλίο της καθηγήτριας της Tabula Rasa, Έλενας Μπολονάση.

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις “24 γράμματα” το αστυνομικό μυθιστόρημα της Έλενας Μπολονάση, “Ο λόφος του Ερνιόν”. Πρόκειται για ένα βιβλίο με ιδιοφυή σύλληψη, όπως αρμόζει σε αστυνομική λογοτεχνία και μία ανάλαφρη διαπεραστική περιγραφή, όπως αρμόζει στην πραγματική λογοτεχνία. Το μυθιστόρημα “Ο λόφος του Ερνιόν” βραβεύτηκε  το 2019, στον 38ο Λογοτεχνικό Διαγωνισμό της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών (ΠΕΛ).

H Έλενα Μπολονάση υπήρξε σπουδάστρια του εργαστηρίου στο σεμινάριο λογοτεχνικής γραφής. Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, τα μαθήματα «Εγκληματολογία», «Ανακριτική»,  «Πνευματική ιδιοκτησία και συγγενικά δικαιώματα» και «Ανήλικοι δράστες – Ανήλικα θύματα». Είναι δικηγόρος (ΔΣΑ Αθηνών), πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (Università di Novedrate) και δίπλωμα επιμόρφωσης στη Δικαστική – Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία (ΕΚΠΑ).

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Τα παιδικά γέλια σβήνουν απότομα στον λόφο του Ερνιόν. Η Σοφία χάνει τον τρίχρονο Άγγελό της, σε μια φαινομενικά αναίτια ένοπλη επίθεση. Ο πρώην άντρας της, ο Κέβιν, επιστρέφει βίαια, όμως η Σοφία δεν είναι πια η ίδια. Ορθώνοντας το ανάστημά της στην κακοποίηση, βρίσκεται καταπλακωμένη από το παγωμένο άψυχο σώμα του Κέβιν στο σαλόνι της. Στη φυλακή, ανάμεσα σε ειδεχθείς εγκληματίες, η επιβίωσή της μετατρέπεται σε παιχνίδι με σκοτεινούς κανόνες. Αποκαλύψεις, σκιές από το παρελθόν αλλάζουν τα δεδομένα της. Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται. Η Σοφία μαθαίνει με σκληρό τρόπο πως «η αγάπη είναι προνόμιο των γενναίων». Για να κερδίσει ξανά τη ζωή που έχασε και να βρει το μυστικό που της στέρησε τον γιο της, θα πρέπει να γυρίσει εκεί όπου άρχισαν όλα, στον λόφο του Ερνιόν.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Έλενα Μπολονάση και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου