Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

«Στα σύνορα» με τον απόφοιτο σεναριογράφο της "Tabula Rasa", Νεκτάριο Μπουτεράκο

Ο απόφοιτος σπουδαστής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Νεκτάριος Μπουτεράκος, συμμετέχει στην συγγραφή διαλόγων του σεναρίου της νέας κωμικής σειράς του Star «Στα σύνορα», σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου.

Σε ένα ακριτικό χωριό στα σύνορα με την Αλβανία, τα Αχούρια, ζει μία αξιαγάπητη γιαγιά, η Γιαννούλα, με την οικογένειά της. Η μεγάλη της εγγονή, η Ιωάννα, επιστρέφει ύστερα από δέκα χρόνια απουσίας, λόγω σπουδών, στο πατρικό της. Την ίδια περίοδο, ένας αστυνομικός από την Αθήνα, ο Ηρακλής, παίρνει δυσμενή μετάθεση στο Αστυνομικό Τμήμα του χωριού.
Οι δυο τους θα συναντηθούν τυχαία και θα νιώσουν ακαριαία έλξη ο ένας για τον άλλο. Όμως, η μοίρα τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Αυτό που δε γνωρίζει η Ιωάννα επιστρέφοντας στο χωριό, είναι πως η οικογένειά της εμπλέκεται σε μια επιχείρηση λαθρεμπορίου. Και αρχηγός αυτής της επιχείρησης δεν είναι άλλη από τη γιαγιά της, τη Γιαννούλα. Μια φαινομενικά κλασική Ελληνίδα γιαγιά, με τη μαγειρική της, το πλέξιμό της, που, όμως, όταν μιλάει για δουλειές, την τρέμουν όλοι!
Πώς θα αντιμετωπίσουν η Ιωάννα και ο Ηρακλής τη «σπίθα», που δημιουργείται ανάμεσά τους; Τι υποδοχή θα συναντήσει ο νέος αστυνόμος στο χωριό; Και πώς θα αντιδράσει η Ιωάννα, όταν ανακαλύψει ότι η επιχείρηση της γιαγιάς της… δεν είναι και τόσο νόμιμη;
Μπορεί ο έρωτας να γεννηθεί, ακόμα και κάτω από τις πλέον απρόβλεπτες συνθήκες;

Πρωταγωνιστούν: Υρώ Μανέ (Γιαγιά Γιαννούλα Περδικιώτη), Κώστας Κόκλας (Στέλιος Καραβοκύρης), Νίκος Πουρσανίδης (Ηρακλής Καλτσάς), Λίλα Μπακλέση (Ιωάννα Καραβοκύρη), Σπύρος Πούλης (Αντώνης Φατούρος), Κώστας Αποστολάκης (Βαγγέλης Τσαούσης), Βαλέρια Κουρούπη (Ολυμπία Καραβοκύρη),  Γιάννης Μποσταντζόγλου (Μελέτης Μπάρλας), Ρένος Ρώτας (Σωτήρης Τσαούσης), Πάρις Θωμόπουλος (Πατέρας Αριστείδης), Έλενα Ασημακοπούλου (Καίτη Φατούρου-Τσιτσιμπλιού), Βασίλης Τριανταφύλλου (Νικόλας Μπάρλας), Γιάννης Στεφόπουλος (Περικλής Σαμπάνης), Σύνθια Μπατσή (Μπαρντάνα Τσαούση),  Δανάη Τάγαρη (Φανή Καραβοκύρη), Άννα Παυλίδου (Ελένη Καραβοκύρη), Γιάννης Λάφης (Έντι Τσαούσης), Χριστίνα Μηλιού (Ιφιγένεια Μπάρλα), Άγγελος Νεράντζης (Στέφανος Φατούρος), Βασίλης Γιακουμάρος (Ντίνος), Μαίρη Μπατή (Ελόνα)

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Νεκτάριο Μπουτεράκο και του εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου