Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

«Την κληρονομήσαμε» από τους αποφοίτους σπουδαστές της σχολής "Tabula Rasa".

Μία νέα κωμωδία ανέβηκε τον Νοέμβριο στην Αθήνα!

Πρόκειται για την πρώτη συγγραφική δουλειά του απόφοιτου του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Σταύρου Παναγιωτόπουλου με τίτλο «Την κληρονομήσαμε», ο οποίος αναλαμβάνει και την σκηνοθεσία μαζί με την  απόφοιτη του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Ελένη Σιδεροπούλου. Στο έργο παίζουν εκτός από τον Σταύρο Παναγιωτόπουλο και την Ελένη Σιδεροπούλου, οι επίσης απόφοιτοι του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου Tabula Rasa, Νεκταρία Οσάφη και Βασίλης Πρέκας.

Λίγα λόγια για το έργο:

Η πάμπλουτη Ερασμία πεθαίνει. Τα δύο της βαφτιστήρια, ο Μάρκος και η Όλγα, μετακομίζουν στον αρχοντικό της, στην Άνοιξη, το οποίο κληρονόμησαν μαζί με μια αμύθητη περιουσία. Εκεί τους περιμένουν η Λούσι, η αυστηρή οικονόμος, και ο Πέτρος, ο καλοπροαίρετος επιστάτης. Τι θα γίνει όμως όταν μάθουν ότι το αρχοντικό είναι στοιχειωμένο; Πώς θα το αντιμετωπίσουν; Θα  καταφέρουν να παραμείνουν πάρα το χάος που επικρατεί γύρω τους;

Κείμενο: Σταύρος Παναγιωτόπουλος

Σκηνοθεσία: Σταύρος Παναγιωτόπουλος,  Ελένη Σιδεροπούλου

Σκηνικά – Κοστούμια : Η ομάδα

Παίζουν (Αλφαβητικά): Νεκταρία Οσάφη, Σταύρος Παναγιωτόπουλος, Βασίλης Πρέκας, Ελένη Σιδεροπούλου.

Από 15 Νοεμβρίου 2023 έως 3 Ιανουαρίου 2024

Θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού, Χαλκιδικής 83, Αθήνα (Γκάζι)

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Σταύρο Παναγιωτόπουλο, την Ελένη Σιδεροπούλου, την Νεκταρία Οσάφη και τον Βασίλη Πρέκα,  και τους εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου