Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2023

«Ανέμης νήματα» της σπουδάστριας της σχολής "Tabula Rasa", Ολυμπίας Θεοδοσίου

«Ανέμης νήματα», είναι ο τίτλος του νέου βιβλίου της Ολυμπίας Θεοδοσίου που κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις «γραφή». Η Ολυμπία Θεοδοσίου, υπήρξε σπουδάστρια στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa.

Το έργο «Ανέμης νήματα» αποτελείται από σαράντα τρία χρονικά στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια των οποίων η Ηλέκτρα μας αφηγείται τη ζωή της και την ίδια στιγμή ανακαλύπτει τον εαυτό της συνομιλώντας με νεκρούς ποιητές, ζωγράφους, αλλά και με το περιβάλλον που δραστηριοποιείται γύρω της. Ακόμα θέτει ερωτήματα για την θέση της γυναίκας και μας περιγράφει τον ρόλο της μέσα σε μία κοινωνία, η οποία την υποβιβάζει συνεχώς και την τοποθετεί στο περιθώριο σαν μία ασήμαντη λεπτομέρεια. Μέσα σε αυτή την χρονική σπείρα που την περιβάλλει, η πρωταγωνίστρια επίσης συνειδητοποιεί την έλξη της προς το ίδιο φύλο ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να ισορροπήσει μέσα στο καλούπι της οικογένειας που έχει δημιουργήσει.

Το «Ανέμης νήματα» είναι μία ενδοψυχική σύγκρουση, η οποία διαρκεί ελάχιστα λεπτά -όσο η ζωή ενός ανθρώπου μέσα στις άπειρες γραμμές του χρόνου.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ολυμπία Θεοδοσίου και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου