Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2024

«Ο Κόκκινος Πίθηκος» το νέο βιβλίο της σπουδάστριας της σχολής "Tabula Rasa", Ελπίδας Πέτροβα

 Κυκλοφόρησε το πρώτο ατομικό μυθιστόρημα της Ελπίδας Πέτροβα, με τίτλο «Ο Κόκκινος Πίθηκος» από τις εκδόσεις 24γράμματα. Η Ελπίδα Πέτροβα έχει παρακολουθήσει το σεμινάριο λογοτεχνικής γραφής στην Tabula Rasa καθώς και το σεμινάριο για τα είδη της λογοτεχνίας.

Ένας νέος θανατηφόρος Ιός, απειλεί την ανθρωπότητα και προκαλεί τον θάνατο πολλών ανθρώπων. Το Συνδικάτο που κυβερνά, βρίσκει την ευκαιρία να στηρίξει την άρχουσα τάξη, στερώντας την φαρμακευτική και επισιτιστική βοήθεια στα κατώτερα στρώματα. Ο κόσμος ζει σε Περιοχές που έχει ορίσει το Συνδικάτο, με πιο υποβαθμισμένη την Γκρι Περιοχή. Οι κάτοικοί της είναι καταδικασμένοι σε θάνατο και δεν έχουν καμία ελπίδα να επιβιώσουν. Ένα πρωί όλα θα αλλάξουν όταν θα αντικρίσουν ένα επαναστατικό σύνθημα πάνω στον τοίχο με την υπογραφή του Κόκκινου Πίθηκου που θα τους δώσει κουράγιο.
Την ταυτότητα του Κόκκινου Πίθηκου θα αναλάβει να ανακαλύψει, η Σοφί, μια νεαρή δημοσιογράφος. Στη διάρκεια της έρευνάς της θα συναντήσει πολλά εμπόδια και θα κληθεί να διαχειριστεί μυστικά του παρελθόντος που αφορούν τη ζωή της. Θα έρθει αντιμέτωπη με τη βία αλλά και με την τρυφερότητα. Θα προσπαθήσει να πετύχει τον στόχο της.
Άραγε θα τα καταφέρει;

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ελπίδα Πέτροβα και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου