Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Διαδραστική παιδική παράσταση «Η Γκρι Πόλη» στο θέατρο "Γραμμές Τέχνης" στην Πάτρα




Ο απόφοιτος της σχολής μας, Κωνσταντίνος Παλίλης και η σπουδάστρια, Μαρία Αποστολάτου, γράφουν και σκηνοθετούν τη διαδραστική παιδική παράσταση:

 «Η Γκρι Πόλη»

Δυο λόγια απ’ τους Δημιουργούς:

Η «Γκρι Πόλη», είναι βγαλμένη απ’ την σύγχρονη κοινωνία προσαρμοσμένη στα «παιδικά» πρότυπα. Στο έργο τα παιδιά αντιμετωπίζονται σαν ενήλικοι, αλλά έχοντας κρατήσει την αγνότητα και τον ρομαντισμό που επιβάλλει η ηλικίας τους. Ωστόσο δεν μπορούσαμε να μη λάβουμε υπ’ όψιν μας την αυξημένη νοημοσύνη και τη μεγαλοφυή αίσθηση του χιούμορ που διαθέτουν οι νέες γενιές! Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, οι άνθρωποι ερχόμαστε πιο κοντά και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για κάποιο σκοπό. Είναι η μοίρα μας τέτοια που δεν μας αφήνει να κάνουμε αλλιώς. Έτσι λοιπόν κι εμείς, βρεθήκαμε, ενώσαμε τις δυνάμεις μας φτιάχνοντας αυτήν την παράσταση και ήρθε η ώρα απόψε να σας δείξουμε την προσπάθειά μας. Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους πίστεψαν σ’ εμάς και τ’ όραμά μας και μας βοήθησαν με τη στήριξή τους σε διάφορους τομείς.

Υπόθεση: Σε μια πόλη όπου όλοι οι άνθρωποι ζούσαν χαρούμενοι μέσα στα χρώματα και την ευμάρεια, ήρθε απ’ το Κάιζερστουλ το μακρινό μια Μάγισσα κι αφού φυλάκισε τη Νεράιδα των Χρωμάτων στο μαγικό δάσος, καταδίκασε τους κατοίκους να ζήσουν μέσα στο γκρι, τη δυστυχία και τη μιζέρια. Ένα κορίτσι, η Ελπίδα κατέχει τον μοναδικό μαρκαδόρο από τότε και με τη βοήθεια του φίλου της Άγγελου, πάνε κι ελευθερώνουν τη Νεράιδα. Τα δυο παιδιά με τη βοήθεια της Νεράιδας επαναστατούν κατά της Μάγισσας… το αποτέλεσμα θα το αποφασίσετε εσείς!

Τα παιδιά επιλέγουν το δικό τους τέλος.

Έναρξη 28 Νοεμβρίου
Κάθε Σάββατο: 18:00
Κάθε Κυριακή: 11:30 & 18:00
Θέατρο: Γραμμές Τέχνης (Μαιζώνος 271) Πάτρα


Είσοδος: 5€ για παιδιά 7€ για ενήλικες
Πληροφορίες- Κρατήσεις: 6906569578

Συντελεστές

Κείμενο- Σκηνοθεσία: Μαρία Αποστολάτου- Κωνσταντίνος Παλίλης

Στίχοι: Σταύρος Δημόπουλος

Μουσική – Λυρικός Αφηγητής: Λούκα Μελής

Παίζουν οι Ηθοποιοί:

Μαρία Κουρούσια

Φίλιππος Παπαδόπουλος

Αννίτα Σπιθάκη

Παναγιώτα Βούλγαρη

Μαρία Αποστολάτου

Κωνσταντίνος Παλίλης

Επιμέλεια Σκηνικών- Κοστουμιών: ARThow

Οργάνωση παραγωγής: Θεατρική Ομάδα «Θέσπις»


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Κωνσταντίνο Παλίλη και τη Μαρία Αποστολάτου, και τους εύχεται: «Καλή αρχή»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου