Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Διάκριση διηγήματος για την σπουδάστριά μας Μαρία Μποτέα

Οι σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, Μαρία Μποτέα, συμμετέχει στο συλλογικό βιβλίο διηγημάτων "Οι μάγισσες της Θεσσαλίας". 

Λίγα λόγια για το βιβλίο:
Μια αρχαία παράδοση θέλει τις γυναίκες του Θεσσαλικού κάμπου να είναι περίφημες μάγισσες, που με τα κόλπα τους κυριαρχούσαν στον έρωτα, κατέβαζαν το φεγγάρι και σήκωναν τους νεκρούς. Η παράδοση αυτή φτάνει μέχρι τις μέρες μας, γι” αυτό και οι Εκδόσεις iWrite, θέλοντας να αναδείξουν αυτό το ιδιαίτερο πολιτισμικό στοιχείο της Θεσσαλίας, πραγματοποίησαν ένα ανοιχτό διαγωνισμό διηγήματος με θέμα τις μάγισσες της Θεσσαλίας.

Η ανταπόκριση ήταν τεράστια και από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκαν εκείνοι που με τον πλέον λογοτεχνικό τρόπο μπόρεσαν να αποδώσουν τη φήμη και το μυστήριο των μαγισσών.

Το βιβλίο "Οι μάγισσες της Θεσσαλίας" κυκλοφορεί ήδη στα βιβλιοπωλεία από τον εκδοτικό οίκο i-write Publications και τις Εκδόσεις Πηγή.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει τη Μαρία Μποτέα και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου