Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

Η σπουδάστρια της σχολής "Tabula Rasa", συμμετέχει στο φεστιβάλ Λογοτεχνίας LittFORS -Vindelälvens litteraturfestival


Η σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, Ευαγγελία Θεοδωρίδου, συμμετέχει με τα βιβλία της ”Η Ωδή…σσεια μιας έφηβης” και ”Η…λιάδα μιας έφηβης”, στο φεστιβάλ LittFORS -Vindelälvens litteraturfestival στη Σουηδία.

Σημείωμα της συγγραφέως:

Φεστιβάλ Λογοτεχνίας LittFORS -Vindelälvens litteraturfestival

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για μένα να συμμετέχω φέτος για πρώτη φορά στο Φεστιβάλ Λογοτεχνίας,  LittFORS, το οποίο θα λάβει χώρα από τις 11  έως τις 17 Οκτωβρίου 2021. Το  LittFORS – Vindelälvens litteraturfestival – θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος του ποταμού Vindelälven και εντός του βιοσφαιρικού αποθέματος Vindelälven -Juhttátahkka, ξεκινώντας από το  Ammarnäs στη Λαπωνία και καταλήγοντας στο Vindeln στο Βεστερμπότεν.

Η Δάφνη θα βρεθεί στο Vindeln για να μοιραστεί μαζί με άλλους εφήβους τις περιπέτειές της από την ”Ωδή…σσεια….”και την ”Η…λιάδα μιας έφηβης”. Το ταξίδι της στην ενδοχώρα της Σουηδίας τώρα ξεκινάει και προβλέπεται να είναι συναρπαστικό!!!

Για περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα:https://littfors.se/evangelia-theodoridou/

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ευαγγελία Θεοδωρίδου, και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου