Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021

Διάκριση για τους σπουδαστές μας σε διαγωνισμό, με θέμα: “Αναζητώντας μια άλλη Γη”

Οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, Μαίρη Χαρπαντίδου, Γιάννης Καστρίτης, Ελπίδα Πέτροβα, Ελένη Μπινιάρη, Γιώργος Βογιατζής, που παρακολούθησαν το σεμινάριο λογοτεχνικής γραφής, διακρίθηκαν στον διαγωνισμό που διοργάνωσαν οι εκδόσεις “Πηγή” με θέμα “Αναζητώντας μια άλλη γη”.

Τα διηγήματά τους συμπεριλαμβάνονται σε συλλογική έκδοση.

Ο συλλογικός τόμος “Αναζητώντας μιαν άλλη Γη” προέκυψε από τον σχετικό διαγωνισμό των Εκδόσεων Πηγή. Δεκάδες Έλληνες συγγραφείς της Επιστημονικής Φαντασίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά για την αποστολή ενός πρωτότυπου διηγήματος με φόντο τη μελλοντική εκπλήρωση του ανθρώπινου οράματος για την ανακάλυψη ενός άλλου κόσμου που θα δώσει διεξόδους τόσο ως προς την επιβίωση του είδους μας, αλλά και ως προς τη γενικότερη εξέλιξη της ανθρωπότητας μέσα στον χώρο και τον χρόνο. Το συλλογικό έργο θα κυκλοφορήσει στα τέλη του Οκτωβρίου 2021.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Μαίρη Χαρπαντίδου, τον Γιάννη Καστρίτη, την Ελπίδα Πέτροβα, την Ελένη Μπινιάρη και τον Γιώργο Βογιατζή και τους εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου