Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Πέντε νέα σεμινάρια, γραφής και υποκριτικής, απο το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", ανακοινώνει την έναρξη 5 νέων σεμιναρίων που αφορούν τη γραφή και την υποκριτική.

Κάθε μάθημα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Υπενθυμίζουμε πως όλα μας τα σεμινάρια μπορείτε να τα παρακολουθήσετε και εξ αποστάσεως μέσω internet, είτε live την ώρα που πραγματοποιούνται, είτε μαγνητοσκοπημένα σε δικό σας χρόνο.

 

  1. Σεμινάριο Λογοτεχνικής γραφής με την Αντιγόνη Πόμμερ

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη 18:00 – 19:45.  Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 07 Δεκεμβρίου και η λήξη του τον Ιούνιο.

Λόγια του καθηγητή: Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα ανακαλύψεις και θα αξιοποιήσεις τη δημιουργικότητά σου. Μέσα από θεωρητικά μαθήματα αλλά και εργασίες θα έρθεις πιο κοντά στο όνειρό σου. Θα ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία και θα βρεις τον δικό σου τρόπο γραφής. Θα μάθεις να βάζεις σε τάξη τις σκέψεις σου για να αρχίσεις το ταξίδι στο χώρο της μυθοπλασίας. Τα μυστικά της λογοτεχνικής γραφής θα γίνουν δικά σου.

Δείτε όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tabula.gr/NEW/?product=novel_writting

 

  1. Σεμινάριο δημιουργικής γραφής: ασκήσεις φαντασίας με την Αντιγόνη Πόμμερ

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη 20:00 – 21:45.  Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 07 Δεκεμβρίου και η λήξη του τον Ιούνιο.

Λόγια του καθηγητή: Στο σεμινάριο αυτό, μέσα από μια διασκεδαστική διαδικασία, θα ανακαλύψουμε αυτή τη σπίθα και θα δούμε πως η δημιουργικότητα είναι γέννημα της φαντασίας. Θα βγάλουμε τη σκέψη μας από καλούπια και στερεότυπα και θα την αφήσουμε ελεύθερη να δημιουργήσει σε ένα κόσμο που δεν υπάρχουν περιορισμοί. Στόχος μας είναι να μπορούμε να βρίσκουμε απαντήσεις στην κλασική ερώτηση «Τι θα γινόταν αν;». Είναι ένα σεμινάριο πρόκληση για όσους ασχολούνται με τις τέχνες και όχι μόνο.

Δείτε όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tabula.gr/NEW/?product=imagination_writting

 

  1. Σεμινάριο υποκριτικής stand up comedy: από τη συγγραφή στη σκηνή με τον Κωνσταντίνο Καραγάνη

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη 18:00 – 19:45.  Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 03 Νοεμβρίου και η λήξη του τον Ιούνιο.

Λόγια του καθηγητή: Στο συγκεκριμένο μάθημα θα ασχοληθούμε με ένα εύρος στοιχείων που συνθέτουν την τέχνη του stand up comedy, από την ιστορία του και την δημιουργία του, μέχρι τη συγγραφή του κειμένου, τον τρόπο εκφοράς, τη σύνταξη ενός αστείου, και την σκηνική δυναμική.

Δείτε όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tabula.gr/NEW/?product=stand_up_comedy

 

  1. Σεμινάριο σεναριογραφίας: μέθοδος και τεχνικές με τον Αργύρη Γιαμάλογλου

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη 18:00 – 19:45.  Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 03 Νοεμβρίου και η λήξη του τον Ιούνιο.

Λόγια του καθηγητή: Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα διδαχτείς τις βασικές αρχές του σεναρίου και θα μάθεις πώς από την αρχική ιδέα θα καταφέρεις να φτιάξεις τη σωστή πλοκή και τη δομή ώστε να γράψεις το δικό σου σενάριο. Στα μαθήματα θα αναλύσουμε παρέα τα διαφορετικά φορμάτ σεναρίου, τις μορφές αφήγησης, τις πράξεις, τη σκαλέτα του σεναρίου, τις σεκάνς, τις σκηνές και όλα εκείνα τα στάδια προετοιμασίας ενός σεναρίου.  

Δείτε όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tabula.gr/NEW/?product=script_writing  

 

  1. Σεμινάριο υποκριτικής: βασικές αρχές και τα εργαλεία του ηθοποιού με την Έλενα Δεσύλλα 

Το συγκεκριμένο σεμινάριο πραγματοποιείται μία φορά την εβδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Πέμπτη 20:00 – 21:45.  Η έναρξη του σεμιναρίου είναι στις 03 Νοεμβρίου και η λήξη του τον Ιούνιο. 

Λόγια του καθηγητή: To συγκεκριμένο σεμινάριο θα σε βοηθήσει, είτε είσαι αρχάριος είτε προχωρημένος, να έρθεις σε επαφή ή να θυμηθείς και πάλι, τις βασικές γνώσεις της υποκριτικής τέχνης, τις τεχνικές που μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα ηθοποιός αλλά και τα υποκριτικά εργαλεία που διαθέτει. Έτσι θα καταφέρεις να έρθεις σε επαφή με τη θεατρική συνθήκη, τον χαρακτήρα που θα ερμηνεύσεις, με τον συμπρωταγωνιστή σου και τελικά με τον ίδιο σου τον εαυτό. 

Δείτε όλες τις πληροφορίες του σεμιναρίου στον παρακάτω σύνδεσμο: https://tabula.gr/NEW/?product=theatre-for-beginners

Τα δίδακτρα για το κάθε σεμινάριο είναι 45 ευρώ μηνιαίως (Νοέμβριος Ιούνιος). Τα δίδακτρα κάθε μήνα προπληρώνονται στην αρχή του μήνα. Αν επιλέξετε ταυτόχρονα περισσότερα από ένα διαφορετικά σεμινάρια, λαμβάνετε επιπλέον έκπτωση 10% για το κάθε ένα όπως φαίνεται και στον παρακάτω πίνακα.

 

Αριθμός σεμιναρίων                        Δίδακτρα ανά μήνα

1ο σεμινάριο                                               45 ευρώ

2ο σεμινάριο - έκπτωση 10%                     40,5 ευρώ

3ο + σεμινάριο - έκπτωση 20%                  36 ευρώ

 

Το κάθε σεμινάριο που επιλέγετε γίνεται σε εβδομαδιαία συχνότητα. Κόστος εγγραφής δεν υπάρχει. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την πληρωμή της πρώτης δόσης των διδάκτρων.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa", για τον κύκλο σεμιναρίων που παρακολούθησαν.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 213 00 24 291 και 6971 970 971 ή στο e-mail: info@tabula.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου