Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2022

«Μάρτυρας ενός Νεκρικού Κόσμου» το νέο βιβλίο του σπουδαστή της "Tabula Rasa", Γρηγόρη Ασημίνη

Aπό τις Editions Momentum θα κυκλοφορήσει σύντομα το νέο βιβλίο του Γρηγόρη Ασημίνη με τίτλο «Μάρτυρας ενός Νεκρικού Κόσμου», μια δυστοπική νουβέλα σκοτεινής φαντασίας. Ο Γρηγόρης Ασημίνης υπήρξε σπουδαστής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa.

Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Ο Ανακρέων είχε από μικρός ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: μπορούσε να βλέπει φαντάσματα. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον βοηθήσουν – τα φάρμακα χειροτέρευαν την κατάστασή του. Αυτό τον οδήγησε στην κοινωνική απομόνωση, τον αλκοολισμό και την κατάθλιψη. Αργότερα στη ζωή του, οι συνθήκες και η οικονομική του κατάσταση βελτιώθηκαν, όμως τώρα οι νεκροί επιστρέφουν… και πλέον δεν είναι μόνο στα όνειρα και στις παραισθήσεις του. Περπατάνε στη γη με σαπισμένη σάρκα, φθαρμένα οστά και κραυγές από γδαρμένες φωνητικές χορδές. Σκοτώνουν και καταστρέφουν όποιον και ό,τι βρουν μπροστά τους. Επικίνδυνοι νεκρομάντεις, αδίστακτοι μαφιόζοι και στρατιωτικές ομάδες που δρουν αυτόνομα διαμορφώνουν τη νέα πραγματικότητα.

Ο Ανακρέων άλλοτε συγκρούεται και άλλοτε συμμαχεί μαζί τους, καθώς αναζητά την αλήθεια πίσω από αυτή την καταδίκη· περνώντας πάνω από τα πτώματα στην ερειπωμένη Αθήνα, γίνεται μάρτυρας ενός νεκρικού κόσμου.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Γρηγόρη Ασημίνη και του εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου