Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

«Ο λύκος μένει σπίτι» από την καθηγήτρια εγκληματολογίας της σχολής "Tabula Rasa", Έλενα Μπολονάση

 Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, το νέο αστυνομικό μυθιστόρημα της καθηγήτριας Εγκληματολογίας, του εργαστηρίου Tabula Rasa, Έλενας Μπολονάση, με τίτλο «Ο λύκος μένει σπίτι».

Μπορείτε να διαβάσετε ένα απόσπασμα από το βιβλίο πατώντας εδώ

Τι συμβαίνει πίσω από την κλειστή πόρτα;

Πέντε ήρωες που το συρματόπλεγμα γύρω από τους τοίχους του ορφανοτροφείου σφράγισε ερμητικά τα όνειρά τους. Ένας όρκος, να μη γίνουν τροφή στους λύκους, δένει τις ζωές τους και γίνεται η δύναμη να επιβιώσουν.

Ο Στέλιος πιέζει ακόμη το σημάδι κάτω από το μάτι, κάθε φορά που κλειδώνει τη γυναίκα του στο σπίτι. Ο Βασίλης γίνεται η σκιά της Σοφίας, από τη μέρα που της παρέδωσε εκείνο το δέμα. Η Άννυ χάνεται στην οδό Φυλής πάνω στη μεγάλου κυβισμού μηχανή της. Ο Σταύρος αντιμετωπίζει τον εφιάλτη των παιδικών του χρόνων. Και η Ειρήνη κρατά στα χέρια της το κλειδί για να τα χτίσει όλα από την αρχή.

Τα εγκλήματα πίσω από τις κλειστές πόρτες χαράζουν τον δρόμο της ενηλικίωσής τους και καθορίζουν την πορεία τους. Θα καταφέρουν να ξεφύγουν; Κι όταν η πόρτα ανοίξει, θα είναι έτοιμοι να δραπετεύσουν;

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Η Έλενα Μπολονάση είναι Δικηγόρος, Εγκληματολόγος και Φιλόλογος. Είναι πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογική Ψυχολογία και δίπλωμα επιμόρφωσης στη Δικαστική – Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία . Αποφοίτησε, επίσης, από το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Σπούδασε σενάριο και δημιουργική γραφή στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa και παρακολούθησε σεμινάρια για την τέχνη και την τεχνική του θεάτρου στο «Θέατρο Άλφα», με τον Στέφανο Ληναίο.

Τα τελευταία χρόνια διδάσκει στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, τα μαθήματα «Εγκληματολογία», «Ανακριτική», «Ποινικό Δίκαιο», «Διαταραχές προσωπικότητας και έγκλημα», «Πνευματική ιδιοκτησία και συγγενικά δικαιώματα» και «Ανήλικοι δράστες – Ανήλικα θύματα».

Για να δείτε το πλήρες βιογραφικό της Έλενας Μπολονάση, πατήστε εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Έλενα Μπολονάση και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου