Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

Το 1ο Athens Spirit Film Festival είναι γεγονός!

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, με το σύνθημα «Where Art meets Philosophy» συμβαδίζει στο κοινό όραμα, να καθιερωθεί ετησίως ως η μεγαλύτερη γιορτή πνευματικότητας και φιλοσοφίας στην Ελλάδα και στηρίζει ως χορηγός επικοινωνίας την ομάδα των Surfers4Life που σερφάρει ξανά δυναμικά, διοργανώνοντας από τις 19-25 Νοεμβρίου, το 1ο Athens Spirit Film Festival!

Ο Einstein έλεγε πως «Kανένα θέμα δεν μπορεί να λυθεί από το ίδιο επίπεδο της συνειδητότητας που το δημιούργησε».
 
Με έναρξη την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου, Παγκόσμια Ημέρα Φιλοσοφίας, και για 7 συνεχόμενες ημέρες, η πόλη αλλάζει την συνειδητότητα της μέσα από προβολές επιλεγμένων ταινιών, πνευματικού και φιλοσοφικού περιεχομένου, καθώς και με αναλύσεις από επιστήμονες, φιλοσόφους, συγγραφείς και ειδικούς σε θέματα πνευματικής ανάπτυξης και προσωπικής ενδυνάμωσης.
 

Άλλα δρώμενα που θα φιλοξενήσει το φεστιβάλ συμπεριλαμβάνουν ένα debate με θέμα «H πνευματικότητα και η επιστήμη, συγκλίνουν;», μία ημερίδα για τις «συνοικίες φωτός», προϊοντική έκθεση, μουσικές, θεατρικές και άλλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, μία μεγάλη γιορτή και πολλές άλλες εκπλήξεις...
Σε μία περίοδο που η πίστη και οι αξίες μας δοκιμάζονται, οι Surfers4Life συνεχίζοντας την ιστορία των επιτυχημένων διοργανώσεων και φεστιβάλ εθελοντικού και ανιδιοτελούς χαρακτήρα, έρχονται για μία ακόμη φορά να δημιουργήσουν μία καινοτόμο δράση που έχει ως στόχο τη θετική και ουσιαστική συνεισφορά στους συνανθρώπους μας, την ανύψωση της συνειδητότητάς μας καθώς και την εύρεση λύσεων στην καθημερινότητά μας. 

Ποιοί είναι οι surfers4life? Eίναι μια ομάδα από καθημερινούς ανθρώπους σαν εσένα που βρίσκουν νόημα και μία βαθύτερη και μονιμότερη ευδαιμονία μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση έργων που είναι ουσιαστική και θετική συνεισφορά για τους συνανθρώπους τους. Στα έργα συγκαταλέγονται τα Φεστιβάλ Ευ Ζην που έχουν την πρόθεση να υποστηρίξουν με νέα εργαλεία όλους μας να διαχειριστούν τις κρίσεις είτε αυτές είναι υγείας, ψυχολογικές, οικονομικές ή άλλες. Μαγειρεύουμε για ανθρώπους που έχουν ανάγκη σίτισης, εμπνέουμε ακροατήρια για την σημασία της συνεισφοράς και της ανθρώπινης εξέλιξης και τρέχουμε σε μαραθώνιους για να ενδυναμώσουμε σκοπούς που μας εμπνέουν. Το έργο των Surfers4Life υπολογίζεται ότι μέχρι σήμερα είχε αντίκτυπο σε πάνω από 50,000 ανθρώπους και έχουν συγκεντρωθεί 40,000+ ευρώ σε έσοδα που έχουν αποδοθεί σε οργανώσεις που εμπνέουν με το έργο τους. Η έμπνευση είναι αστείρευτη και μαζί συνεχίζουμε να υλοποιούμε ολοένα και πιο ουσιαστικά έργα με σκοπό τα μέλη της ομάδας να ζουν ζωές γεμάτες με νόημα και ουσία και να αφήσουμε μαζί και ο καθένας ξεχωριστά ένα θετικό αποτύπωμα για την ανθρωπότητα.
 

Η συμμετοχή στο Φεστιβάλ θα έχει συμβολικό κόστος, ενώ τα έσοδα από τη διεξαγωγή του θα διανεμηθούν απευθείας σε επιλεγμένες ΜΚΟ που εμπνέουν με το έργο τους στο χώρο της υγείας και της προσωπικής ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου