Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Παρακολουθήστε το πρώτο trailer της νέας σειράς "Καλές Δουλειές" που ετοιμάζεται για τον ΑΝΤ1

Αυτό είναι το πρώτο trailer που αφορά στη νέα σειρά του ΑΝΤ1 που πρόκειται να κάνει την εμφάνισή της στη μικρή οθόνη, στα μέσα του Μαρτίου.

Το σενάριο της σειράς που αναμένεται να κλέψει τις καρδιές και τα βλέμματα των τηλεθεατών, υπογράφει η αγαπημένη σεναριογράφος και καθηγήτρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", Ρένα Ρίγγα, σε συνεργασία με τον αριστούχο απόφοιτο της σχολής μας, Αργύρη Γιαμάλογλου.

Η μοναδική σκηνοθετική ματιά ανήκει στην εμπνευσμένη σκηνοθέτη και καθηγήτρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", Ρέινα Εσκενάζυ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα απολαύσουμε τον ευφάνταστο Πέτρο Φιλιππίδη και τη Φαίη Ξυλά, ενώ πλαισιώνονται από υπέροχους καλοδουλεμένους ηθοποιούς, ανάμεσά τους η καθηγήτρια υποκριτικής "Tabula Rasa", Πόπη Χριστοδούλου, αλλά και ο τελειόφοιτος σπουδαστής μας, του τμήματος υποκριτικής, Γιώργος Λουρωτός.

"Καλές δουλειές" των Ρένα Ρίγγα και Αργύρη Γιαμάλογλου






Σκηνοθεσία: Ρέινα Εσκενάζυ

Σενάριο: Ρένα Ρίγγα, σε συνεργασία με τον Αργύρη Γιαμάλογλου

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Φαίη Ξυλά, Αμαλία Νίνου, Αιμιλία Δρίτσα.
Παίζουν: Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Χρήστος Σπανός, Πόπη Χριστοδούλου, Άντρη Θεοδότου, Βασίλης Μπισμπίκης, Νίκη Λάμη, Γιώργος Λουρωτός.

Περίληψη:
Ο Ζαχαρίας και η γυναίκα του Λουκία, σεφ και οι δύο στο επάγγελμα, αποφασίζουν να ανοίξουν το δικό τους γκουρμέ εστιατόριο. Η κρίση όμως που πλήττει την αγορά, χτυπάει και τη δική τους πόρτα, με αποτέλεσμα να χάσουν το εστιατόριο και όλη την περιουσία τους. Σα να μην έφτανε αυτό, ο Ζαχαρίας που υπεραγαπάει τη γυναίκα του, έχει γράψει το μαγαζί στο όνομα της και έτσι λόγω χρεών εκείνη καταλήγει στη φυλακή. Ο Ζαχαρίας ξαφνικά βρίσκεται αντιμέτωπος με την αγορά εργασίας αλλά και με τη μικρή τους κόρη… που απορεί πού πήγε ξαφνικά η μαμά της. Μέσα σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και μία άστεγη νεαρή κοπέλα που εγκαθίσταται στο σπίτι τους με το έτσι θέλω και προσπαθεί να βοηθήσει το Ζαχαρία να βρει δουλειά, ώστε να βγάλει την αγαπημένη του γυναίκα από τη φυλακή, πριν η μικρή τους κόρη καταλάβει οτιδήποτε. Η συνέχεια στις οθόνες σας…

Παραγωγή: ΟΝ-NOIR productions

Υποστήριξη: εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"
http://www.tabula.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου