Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Νέες προσθήκες στην ομάδα καθηγητών της σχολής Tabula Rasa και νέα σεμινάρια εαρινού κύκλου.



Από τις 5 Μαρτίου θα ενταχθούν στο δυναμικό της σχολής Tabula Rasa δύο νέοι έμπειροι καθηγητές, αναλαμβάνοντας τρία ολοκαίνουρια σεμινάρια που θα πραγματοποιηθούν κατά τον εαρινό κύκλο σπουδών 2016.

Η Ελένη Τζώρτζη με μακρά πορεία στο θέατρο, τον κινηματογράφο και την τηλεόραση και που σε συνεντεύξεις της δεν σταματά να μιλά για τον έρωτα που έχει με το «σανίδι», καθώς και για την ίδια την ζωή. Στη σχολή θα διδάξει "Σκηνοθεσία θεάτρου" και "Υποκριτική: Χτίζοντας ένα ρόλο". Τα συγκεκριμένα σεμινάρια απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και στοχεύουν στη φαντασία και στην όρεξη για δημιουργία.

Το σεμινάριο "Υποκριτική: Κωμωδία" αναλαμβάνει ο Δημήτρης Μενούνος. Ένας ηθοποιός που το θέατρο γι' αυτόν λειτουργεί ως ψυχοθεραπεία και που από τότε που αποφοίτησε από τη σχολή του Θεάτρου Τέχνης δεν έχει σταματήσει να ασχολείται με αυτό που αγαπά, από το θέατρο και την τηλεόραση, μέχρι τον κινηματοφράφο, την σκηνοθεσία και την διδασκαλία.

Επιπλέον αυτών των σεμιναρίων, στη σχολή ξεκινάνε τρία νέα δημιουργικά σεμινάρια, με τους ήδη υπάρχοντες καθηγητές

Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία σε κανένα σεμινάριο. Το κάθε σεμινάριο που επιλέγετε θα γίνεται σε εβδομαδιαία συχνότητα. 

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Κόστος εγγραφής δεν υπάρχει. Η εγγραφή κατοχυρώνεται με την πληρωμή του πρώτου μήνα σπουδών.

Έκπτωση 20% μηνιαίως για κάθε νέο εγγραφόμενο που έρχεται μαζί σας στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa". 

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa", για τον κύκλο σεμιναρίων που παρακολούθησαν.

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη σχολή στο τηλέφωνο 213 00 24291 ή στο 6940 655 331.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου