Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Η απόφοιτη σπουδάστρια, Βαρβάρα Ντέσκα, συμμετέχει στην παράσταση "Αγγέλα"

Η απόφοιτη σπουδάστρια της σχολής Tabula Rasa, Βαρβάρα Ντέσκα, συμμετέχει στο θεατρικό έργο του Γ. Σεβαστίκογλου,  «Αγγέλα» που θα ανέβει στο θέατρο Altera Pars για 3η συνεχόμενη χρονιά.


Υπόθεση:
Η Αγγέλα ένα ορφανό κορίτσι έρχεται από το χωριό της στο “μεγάλο κόσμο” της πρωτεύουσας αναζητώντας δουλειά και αντικαθιστά μια υπηρέτρια που έχει αυτοκτονήσει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Στον σκοτεινό και περίπλοκο αυτό κόσμο θα συναντήσει τις άλλες υπηρέτριες, θα αφουγκραστεί τους καημούς τους, θα ανακαλύψει τα μυστικά τους, θ' αποκτήσει φίλους κι εχθρούς. Πολύ σύντομα όμως, ο ερχομός του Λάμπρου, αδερφού της προκατόχου της, θα ανατρέψει κάθε ισορροπία, όταν η αγωνιώδης αναζήτησή του για τους πραγματικούς λόγους της αυτοκτονίας θα φέρει όλους τους ήρωες αντιμέτωπους με τα ηθικά τους διλήμματα και θα τους αναγκάσει να “πάρουν θέση”. Αγγέλα και Λάμπρος μοιραία εμπλέκονται σ' ένα επικίνδυνο αλλά και γοητευτικό ταξίδι προς την αλήθεια, τον έρωτα και τη ζωή,  ένα ταξίδι που αποδεικνύεται εξίσου επώδυνο και ανατρεπτικό με απρόβλεπτες συνέπειες για τους ίδιους, αλλά και όσους τους περιτριγυρίζουν.


Παίζουν:
Αγγελική Κοντού, Πέτρος Νάκος, Παύλος Εμμανουηλίδης, ΑργυρώΤσιρίτα, Ειρήνη Τσιριγώτη, Βέρα Μακρομαρίδου, Σπύρος Σιδέρης, Βαρβάρα Ντέσκα, Αργυρώ Τσιρίτα
Σκηνοθεσία: Πέτρος Νάκος
Σκηνικά: Altera Pars, Σάββας Πασχαλίδης
Κοστούμια: Δέσποινα Κολοκοτσά
Φωτισμοί: Πέτρος Νάκος
Μουσική: Ελένη Λομβάρδου
Επιμέλεια Κίνησης: Ελβίρα Μπαρτζώκα
Μουσική Επιμέλεια: Πέτρος Νάκος-Αγγελική Κοντού
Φωτογραφίες παράστασης: εργαστήρι φωτογραφίας "Φωτο-γραφές"
Promo video παράστασης: Τάκης Ποδαρόπουλος

Παράσταση: κάθε Δευτέρα και Τρίτη (έναρξη 30 Οκτωβρίου)
Ώρα έναρξης:  21:00


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Βαρβάρα Ντέσκα και της εύχεται: «Καλή αρχή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου