Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020

Προσωρινή αναστολή λειτουργίας όλων των εκπαιδευτικών δομών

Σας ενημερώνουμε, ότι το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" συμμορφώνεται πλήρως με την επιβολή του μέτρου της προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας των πάσης φύσεως εκπαιδευτικών δομών, φορέων και ιδρυμάτων δημοσίων και ιδιωτικών, κάθε τύπου και βαθμού της χώρας, για το χρονικό διάστημα από 11-3-2020 έως και 24-3-2020, που μας διαβίβασε η Γενική Γραμματεία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Κατάρτισης και Διά Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, με το ΦΕΚ 783 Β΄/10-3-2020.

Τόσο η γραμματεία όσο και οι περισσότεροι καθηγητές της "Tabula Rasa", βρίσκονται ήδη στη διαδικασία της μαγνητοσκόπησης του μεγαλύτερου μέρους των μαθημάτων τους, φροντίζοντας να μη διαταραχθεί τόσο το μορφωτικό επίπεδο, όσο και η φυσική ροή των μαθημάτων, μέσω της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης. Επιπλέον, όλο το διδακτικό προσωπικό της σχολής θα βρίσκεται στη διάθεση των σπουδαστών ηλεκτρονικά, ώστε να απαντήσουν σε οποιαδήποτε απορία δημιουργηθεί στα πλαίσια των μαθημάτων τους. Τα μαθήματα που απαιτούν τη φυσική παρουσία των σπουδαστών, θα αναπληρωθούν με την πρώτη ευκαιρία.

Προτείνουμε στους σπουδαστές μας και μη, να υπακούσουν στις συστάσεις των αρχών ενώ θα θέλαμε να σας παροτρύνουμε όλους να εκμεταλλευτείτε δημιουργικά τον προσωρινό σας αυτοπεριορισμό στο σπίτι, περνώντας στιγμές με την αγαπημένη σας τέχνη. Άλλωστε, η τέχνη και η δημιουργικότητα είναι το επίσημο ταξίδι αναψυχής του εγκεφάλου μας.

Ευχόμαστε, οι δοκιμασίες που περνάει αυτή την περίοδο η ανθρωπότητα να είναι προσωρινές και σύντομα να μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα και να συνεχίσουμε ελεύθερα το δημιουργικό έργο μας, με την ίδια διάθεση και αφοσίωση.


εκ της διευθύνσεως,
Παναγιώτης Καποδίστριας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου