Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Αποκτήστε εντελώς δωρεάν, το νέο e-book παραμυθιών των σπουδαστών της σχολής "Tabula Rasa", «Πιάσε με αν μπορείς»


 «Πιάσε με αν μπορείς» είναι ο τίτλος του συλλογικού e-book που περιέχει δώδεκα παραμύθια μυστηρίου. Εκδίδεται και διανέμεται δωρεάν, από το εργαστήρι δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa. Οι ιστορίες αυτές αφορούν στις δράσεις των λιλιπούτιων ηρώων-ντετέκτιβ που αναλαμβάνουν να λύσουν περίεργες υποθέσεις που αναστατώνουν τον κόσμο των παραμυθιών. Σκοπός αυτού του e-book, είναι να προσφέρουμε ένα δωρεάν ανάγνωσμα στους λάτρεις των παραμυθιών ανεξαρτήτου ηλικίας, αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας.

Μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν στο e-mail σας, το e-book «Πιάσε με αν μπορείς», συμπληρώνοντας τα στοιχεία σας εδώ!

Τα παραμύθια έγραψαν με αλφαβητική σειρά οι: Αναστασία Καστή, Άσπα Κοντούλη, Αφροδίτη Αλεξοπούλου, Γιάννης Καστρίτης, Ειρήνη Μηλιόρδου, Ελένη Καλπαξίδη, Θωμαή Τσιμέρικα, Κορνηλία Πετράκη, Μαρία Τίγκα, Ορτανσία Πέτρογλου, Σοφία Μπάρδη και Σοφία Σάκκαρη.

Την εικονογράφηση των παραμυθιών έκαναν με αλφαβητική σειρά οι: Γεωργία Βαλμά, Περσεφόνη Δισσεάκη, Ελευθερία Εμμανουηλίδου, Μαριαλένα Ηλία, Μαριλέττα Κουρκουβέλου, Έφη Παπαδοπούλου, Μαργαρίτα Σαρρή, Μαρία Τζάνη, Αριάδνη Τραγάκη, Μάνος Τραγάκης και Γιώργος Τσιβελέκος.

Την επιμέλεια των κειμένων έκανε η καθηγήτρια Αντιγόνη Πόμμερ, την σελιδοποίηση και τον σχεδιασμό του εξωφύλλου έκανε η Αναστασία Κουρή.

Σε όλη αυτή την προσπάθεια, υποστηρικτής υπήρξε ο ιδιοκτήτης του εργαστηρίου, Παναγιώτης Καποδίστριας, που πάντα υποστηρίζει με θέρμη κάθε δημιουργική δραστηριότητα.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τους σπουδαστές των σεμιναρίων λογοτεχνικής γραφής, εικονογράφησης και ηλεκτρονικής εικονογράφησης και τους εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου