Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

«Έγκλημα στο διαβολονήσι» της σπουδάστριας της σχολής "Tabula Rasa", Μαίρης Χαρπαντίδου.

Μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Memento, το μυθιστόρημα μυστηρίου της σπουδάστριας του εργαστηρίου Tabula Rasa, Μαίρης Χαρπαντίδου, με τίτλο «Έγκλημα στο διαβολονήσι».


Λίγα λόγια για το βιβλίο:

Οι διακοπές του Αστυνόμου, Πολύκαρπου Ηλιάδη, διαταράσσονται απρόσμενα όταν το πτώμα του Αμερικάνου Στιβ Τζόουνς ανακαλύπτεται τυχαία στην ακατοίκητη βραχονησίδα Διαβολονήσι. Το πόρισμα του ιατροδικαστή είναι ξεκάθαρο: θάνατος από φυσικά αίτια. Για τον έμπειρο, όμως, Ηλιάδη, τα σημάδια στο σώμα του πλούσιου Αμερικάνου, σκιαγραφούν την ύπαρξη ενός δολοφόνου με ισχυρό προσωπικό κίνητρο.

Ποιος ήθελε τον εξέχοντα, Στιβ Τζόουνς, νεκρό και γιατί;

Οι έρευνες που αρχικά βάζουν στο μικροσκόπιο τα πρόσωπα του άμεσου περιβάλλοντός του στρέφονται, τελικά, προς τον μόνο άνθρωπο που είναι αδύνατο να έχει διαπράξει τη συγκεκριμένη δολοφονία. Στο ηλιόλουστο νησί του Αργοσαρωνικού, με θέα τη σκοτεινή βραχονησίδα Διαβολονήσι, ο Ηλιάδης θα αποπειραθεί να συνθέσει το παζλ της προσωπικότητας ενός δολοφόνου, του οποίου οι τεχνικές τον καθιστούν μετρ στην παραπλάνηση και την εξαπάτηση.

Το έργο του συνδράμουν η Αρχιφύλακας Μάρα Αλεξιάδη, ο φιλόδοξος Υπαστυνόμος Β΄, Κωνσταντίνος Μαθιουδάκης, καθώς και ο Διοικητής του τοπικού Τμήματος και παλιός του συμφοιτητής, Ανδρέας Φωτάκης. Με τη βοήθειά τους, ο Ηλιάδης, θα ξετυλίξει το κουβάρι της ιστορίας όλων των εμπλεκόμενων και θα φέρει στο φως θύματα που ο δολοφόνος προσπάθησε απεγνωσμένα να κρύψει.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Μαίρη Χαρπαντίδου και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου