Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

«The Influencer Academy» με το σπουδαστή της σχολής "Tabula Rasa ", Χρήστο Ράντου

 Ο σπουδαστής του τμήματος Σεναριογραφίας του εργαστηρίου Tabula Rasa, Χρήστος Ράντου, γράφει, σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην παράσταση «The Influencer Academy», που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 στο FAUST BAR-THEATRE-ARTS (Αθηναΐδος 12, Αθήνα).

Λίγα λόγια για το έργο

Βαρέθηκες την δουλειά σου; Είσαι τεμπέλης; Θες να βγάλεις λεφτά παίζοντας απλά με το κινητό σου; Ήρθε το «The Influencer Academy» να κάνει τα όνειρα σου πραγματικότητα. Οι εγγραφές ξεκίνησαν…και όσα ονειρεύεσαι θα πραγματοποιηθούν στη σκηνή του Faust! Θα σου δοθούν όλα τα εφόδια για την μέγιστη διασημότητα. Καταρτισμένοι καθηγητές θα σου μάθουν την τέχνη του influencing.

O Χρήστος Ράντου, ιδρυτής της σχολής και καθηγητής υποκριτικής θα σε μάθει να διαφημίζεις με τις ώρες τα προϊόντα που θα πουλάς στα social media. Ο πασίγνωστος χορογράφος Πάνος Χαλκιάς θα σε μάθει να μην στέκεσαι σαν αγγούρι στην κάμερα. Η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελευθερία Λαναρή θα σου μάθει φωνητική για να μην σου φεύγουν «φάλτσα κοκοράκια» την ώρα που θα προσπαθείς να σκοτώσεις το τραγούδι.

Η σχολή απαρτίζεται ήδη από τέσσερα ψώνια: Την Δήμητρα που είναι δημοσιογράφος, και γράφτηκε στην σχολή γιατί ερωτεύτηκε τον Γιάννη, έναν ταπεινό συμφοιτητή. Τον Μιχαήλ που παλεύει να απεξαρτηθεί από τον ψυχολόγο του και τον ψυχίατρο του, και ψάχνει με μανία να κάνει φίλους. Τον Ορέστη, που κάνει τα πάντα για να γίνει διάσημος και δεν ντρέπεται για την καταγωγή του. Η μήπως ντρέπεται;

Αν δεν έχεις ενδοιασμούς και θες να γίνεις σταρ, αυτή είναι η ευκαιρία σου!

Συντελεστές:

Κείμενο – Σκηνοθεσία: Χρήστος Ράντου.

Κίνηση – Χορογραφίες: Παναγιώτης Χαλκιάς.

Ενδυματολογία: Πάνος Γερολεμίδης.

Παίζουν με σειρά εμφάνισης

Σίλια Κατραλή Μινωτάκη, Χρήστος Ράντου, Ελευθερία Λαναρή, Παναγιώτης Χαλκιάς, Τζούλιο Φιλίππο Ντ’Ερρίκο, Κωνσταντίνος Παρδαλάκης, Αριστείδης Βέβης.

Θέατρο: FAUST BAR-THEATRE-ARTS (Αθηναΐδος 12).

Παραστάσεις: 13, 20, 27 Μαρτίου και 3 Απριλίου 2023.

Διάρκεια παράστασης: 1 ώρα και 45 λεπτά.

Ώρα: 21:30

Εισιτήριο: 10 ευρώ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η παράσταση είναι για 16+, ακατάλληλη φρασεολογία.

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει τον Χρήστο Ράντου και του εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου