Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 19 Μαρτίου 2014

Πρωτιά για τον ΑΝΤ1 και τη σειρά "Καλές δουλειές"!

Πρώτη, τόσο στο γενικό σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό, έκοψε την κορδέλα της τηλεθέασης η νέα σειρά της Ρέινας Εσκενάζυ, με τον Πέτρο Φιλιππίδη στον πρώτο ρόλο.

Πιο αναλυτικά, στο γενικό σύνολο, η σειρά έκλεισε με μέσο όρο τηλεθέασης 27,9%, έχοντας ένα σχετικά αδύναμο lead in από μια παλαιότερη και πολυπαιγμένη σειρά (βλέπε "Πόλεμος των άστρων). Στο δυναμικό κοινό, που ενδιαφέρει και περισσότερο τα κανάλια, η σειρά σημείωσε μέσο όρο 30,6%, φτάνοντας όμως μέχρι και 30,9% σε τέταρτο τηλεθέασης.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι "Καλές δουλειές" δεν έπαιζαν μόνες τους, αλλά απέναντι στο MEGA έπαιζε ο δυνατός αντίπαλος Γιάννης Μπέζος με "Το σπίτι της Έμμας", που σημείωσε το καθόλου άσχημο 22,8% και 22,1% αντίστοιχα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το κοινό του ALPHA που μετά την πετυχημένη προβολή του "Μην αρχίζεις τη μουρμούρα", κάποιοι παρέμειναν στο κανάλι της Κάντζας και έδωσαν στο "World party" τα ποσοστά του 9,3% και 10,1%.

Το εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa θέλει να συγχαρεί τη σκηνοθέτη - καθηγήτρια σκηνοθεσίας Tabula Rasa,  Ρέινα Εσκενάζυ, για την άψογη αισθητική που παρουσίασε στη σειρά, αλλά και την λαμπερή σεναριογράφο - καθηγήτρια σεναρίου Tabula Rasa, Ρένα Ρίγγα, για ακόμα ένα επιτυχημένο concept που μας παρουσίασε.

Ειδικά συγχαρητήρια και ευχές για μια αξιοπρεπή συνέχεια στο χώρο της σεναριογραφίας, θέλουμε να δώσουμε στον τελειόφοιτο σπουδαστή του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", Αργύρη Γιαμάλογλου, που συνυπογράφει το σενάριο της σειράς "Καλές δουλειές", το οποίο αναμένεται να μας καθηλώσει τα βράδια της Τρίτης στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου