Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Νέα σεμινάρια στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

Με τον ερχομό της άνοιξης, το εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa" σας προσκαλεί στον εαρινό κύκλο σεμιναρίων 2014, με πέντε ολοκαίνουρια σεμινάρια.


Κάθε Δευτέρα στις 16:00: Voice coaching με το Γιάννη Μιχαήλ 
Singing and performance for actors and singers. Σε όλους μας αρέσει να τραγουδάμε. Τι γίνεται όμως όταν αυτό αποκτά επαγγελματική διάσταση και πρέπει ξαφνικά ο ηθοποιός να ερμηνεύσει το ρόλο ενός τραγουδιστή;






Κάθε Πέμπτη στις 18:00: Διασκευή-μετάφραση-απόδοση με την Αντιγόνη Πόμμερ και τον Αργύρη Γιαμάλογλου
Κάθε έργο έχει το δικό του "άρωμα". Ένας καλός διασκευαστής / μεταφραστής οφείλει να διατηρήσει αυτό το "άρωμα" όσες επεμβάσεις κι αν κάνει πάνω στο υπάρχον κείμενο!






Κάθε Πέμπτη στις 20:00: Σεναριογραφία - μέθοδος & τεχνικές με τον Παναγιώτη Καποδίστρια
Η διαφορά του σεναρίου από το λογοτεχνικό κείμενο είναι ότι μπορεί να οπτικοποιήσει τις εικόνες που ο σεναριογράφος έχει στο μυαλό του. Βασίζεται στη φαντασία και στην πρακτική εξάσκηση του συγγραφέα. Σκοπός του μαθήματος είναι να δώσει στο σπουδαστή τα σωστά εφόδια και κίνητρα για να δημιουργήσει το δικό του ολοκληρωμένο σενάριο.




Κάθε Παρασκευή στις 18:00: Λογοτεχνική γραφή με την Αντιγόνη Πόμμερ
Σε ελκύει η ιδέα της συγγραφής; Είσαι αρχάριος συγγραφέας; Θέλεις να γράψεις αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Αυτό το σεμινάριο θα σε βοηθήσει να ανακαλύψεις τους τρόπους για να μπεις στη διαδικασία συγγραφής του δικού σου μυθιστορήματος. Μάθε τα μυστικά της δημιουργικής γραφής και της συγγραφής βιβλίου, είτε πρόκειται για μυθιστόρημα, διήγημα, νουβέλα, βινιέτα κλπ.



Κάθε Σάββατο στις 20:00: Πρακτική σκηνοθεσία κινηματογράφου με τη Ρέινα Εσκενάζυ
Σκοπός του σεμιναρίου είναι να δώσει στο σπουδαστή μια πλήρη γνώση της κινηματογράφησης από την πρώτη σκηνοθετική σύλληψη μέχρι την τελική προβολή του έργου. Για να γυριστεί ένα σενάριο, απαιτείται μια σειρά από διαδικασίες μέχρι να φτάσουμε στην τελική του μορφή. Επίσης, στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναλύσουμε τις διαφορές που έχει το σχετικά καινούργιο είδος που ονομάζεται web series, σε σχέση με τις ταινίες και τα γνωστά σε όλους μας σήριαλ και σειρές που προβάλλονται στην τηλεόραση.


 Επίσης, συνεχίζουμε και αυτό το τρίμηνο, κάθε Κυριακή στις 12:00: Τμήμα Masterclass










Έναρξη μαθημάτων εαρινού κύκλου: από τις 17 Μαρτίου 2014 (ανάλογα με το σεμινάριο)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία καθημερινά 14:00-22:00 (και Σαββατοκύριακο) στο 2130024291 ή στο 6940655331 για να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να ενταχθείτε στο τμήμα που προτιμάτε, είτε από κοντά, είτε εξ αποστάσεως μέσω internet.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου