Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Σεμινάριο face painting και αποκριάτικου μακιγιάζ

Ο κόσμος μας αλλιώς…. Ο κόσμος μας γεμάτος φαντασία και χρώματα… Ο μαγικός κόσμος του face & body painting.

Το σεμινάριο αυτό του χειμερινού κύκλου σεμιναρίων της σχολής μας, απευθύνεται σε όσους θέλουν να ασχοληθούν με το μακιγιάζ στον τομέα του face και του body painting. 

Η πετυχημένη make up artist, Σοφία Καραθανάση, από τις 13/01 θα ξεκινήσει ένα σεμινάριο στο οποίο θα διδαχθούμε τα υδατοχρώματα και πως μπορούμε να παίξουμε με αυτά πάνω σε πρόσωπα ώστε να πετύχουμε μερική ή και ολική μεταμόρφωση. Θα αναμείξουμε σκιές και aqua color προκαλώντας φωτοσκιάσεις και ψευδαισθήσεις δίνοντας ζωή σε περίεργα, αλλόκοτα αλλά και αγαπησιάρικα πλάσματα και ζώα. Θα μάθουμε να χρησιμοποιούμε τα στρας και το γκλίτερ με τρόπο που θα αναδεικνύει το αποτέλεσμα μας. Τέλος, θα μάθουμε πως μπορούμε να κάνουμε γρήγορα και απλά ένα μακιγιάζ στο πρόσωπο ή στο σώμα, σε παιδιά και σε ενήλικες, σε παιδικά πάρτι ώστε να μείνουν όλοι ικανοποιημένοι.


~ Το συγκεκριμένο πρόγραμμα μπορεί να συμπεριληφθεί στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με παρακολούθηση των μαθημάτων μέσω ενός απλού υπολογιστή.

Οι σπουδαστές οφείλουν να εφοδιαστούν από την αρχή των μαθημάτων με συγκεκριμένα υλικά που θα χρειαστεί να δουλέψουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος.

Σημείωση: Το πρόγραμμα απευθύνεται για περιορισμένο αριθμό σπουδαστών. Θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας.

Στο τέλος του προγράμματος, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν βεβαίωση πιστοποίησης από το εργαστήρι "Tabula Rasa".

Για δηλώσεις συμμετοχής και εγγραφές, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 213 00 24291 ή 6940 655 331

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου