Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016

"Η Χιονάτη πρώτο θέμα" της Στρατονίκης Καλφοπούλου



Μαγικός Καθρέφτης (κεντρικός παρουσιαστής):

Κυρίες και κύριοι είναι τα κεντρικά γεγονότα από το μεγάλο κανάλι. Εκτός έλεγχου είναι πλέον η μεγάλη διαμάχη μεταξύ της βασίλισσας του Πέρα – Πέρα και της πριγκίπισσας Χιονάτης. Εξοργισμένη η βασίλισσα που η Χιονάτη έχει τον απέθαντο, αποπειράθηκε για ακόμα μια φορά να τη δολοφονήσει, χωρίς όμως πάλι με κάποια ιδιαίτερη επιτυχία. Το παραλίγο τραγικό συμβάν έλαβε χώρα σήμερα την 11η πρωινή όταν μια ηλικιωμένη γυναίκα επισκέφτηκε τη Χιονάτη στο σπίτι των  7 νάνων κολλητών της, όπου και τη φιλοξενούν προσφέροντάς της προστασία από τα θανατηφόρα χέρια της βασίλισσας. 
–Τουλάχιστον έτσι νόμιζαν μέχρι σήμερα που γύρισαν τρέχοντας από το ορυχείο όπου και εργάζονται, μόλις άκουσαν τα τρομερά νέα από το στόμα του βάτραχου προϊστάμενού τους.

Βλέποντάς την, πεσμένη κατάχαμα, χωρίς παλμό, φώναξαν το πρίγκιπα Ομορφούλη που πάσχει από μια ελαφριά μορφή νεκροφιλίας, να της δώσει τις πρώτες βοήθειες. Την πήρε στο κάστρο του για να την… κάνει καλά. 
- Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της γύρω περιοχής, ήταν ένα ηλιόλουστο πρωινό που έκανε τα πουλιά να τραγουδούν. Η Χιονάτη χόρευε ανέμελα μαζί τους. Την ώρα που σκούπιζε και άπλωνε τα μικροσκοπικά και χαριτωμένα ασπρόρουχα των αγαπημένων μίνι συγκατοίκων της, βλέπει ξαφνικά μπροστά της, την άγνωστη γυναίκα. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα ισχυρίζονται οι πιο κοντινοί γείτονες, που έτυχε να είναι παρόν στο συμβάν, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι είναι κουτσομπόληδες που παρακολουθούν κρυφά πίσω από τα παράθυρά τους, θέλοντας να διαλευκάνουν τη φύση της συγκατοίκησης μιας καλλονής και 7 νάνων. Ούτε σημαίνει κάτι, που έχουν τις κάμερές τους ανοιχτές για παν ενδεχόμενο.

Μα… συγνώμη. Μόλις με ειδοποιούν από το κοντρόλ πως έχουμε οπτικοακουστικό υλικό από την ώρα της άδοξης απόπειρας. Παρακαλώ να το δούμε.

Παίζει το βίντεο.

Όπως θα παρατηρήσατε κι εσείς κυρίες και κύριοι η άγνωστη γυναίκα που προσέφερε το ύποπτο μήλο στη γλυκιά και ευκολόπιστη πριγκίπισσα Χιονάτη, μόνο άγνωστη δεν ήταν. Από τη μέθη, της προσωρινής της επιτυχίας, δεν περίμενε καν να φτάσει πίσω στο βασίλειό της για να επανέλθει στην κανονική της μορφή. Η βασίλισσα του Πέρα – Πέρα, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα στα μάτια όλων μας. Ανταποκριτές μας έξω από το παλάτι, περιμένουν μάταια μια δήλωσή της. Έγκυρες πηγές, μας πληροφορούν πως ετοιμάζει ταξίδι στη χώρα των θαυμάτων με σκοπό να εξαφανίσει όλα της τα ίχνη. Η Αλίκη ήδη έχει ενημερώσει τα στάτους σε όλες τις σελίδες της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας πως ανυπομονεί να δοκιμάσουν μαζί τη βασίλισσα του Πέρα – Πέρα τη νέα φυτεία από μανιτάρια που καλλιέργησε η γάτα του Τσεσάιρ. 

Αυτά για την ώρα κυρίες και κύριοι. Για οτιδήποτε νεότερο θα διακόψουμε άμεσα τη ροή του προγράμματός μας για να σας ενημερώσουμε. Μέχρι τότε, καλή συνέχεια σε ότι και αν κάνετε. Χαίρετε.

Συγγραφέας: Στρατονίκη Καλφοπούλου- Φοιτήτρια Tabula Rasa 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου