Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2017

Παρουσίαση για το ανθολόγιο παραμυθιών «ΜΠΟΥ ΞΕΛΕΥΘΕΡΙΑ»


Το Εργαστήρι Δημιουργικής Γραφής «Tabula Rasa» και οι εκδόσεις «i-write» παρουσιάζουν το ανθολόγιο παραμυθιών με τίτλο «Μπου Ξελευθερία», την Παρασκευή 2 Ιουνίου, στις 19:00, στον πολυχώρο πολιτισμού «Αθηναΐς».

Το έργο αποτελείται από τριάντα παραμύθια σχετικά με τον σχολικό εκφοβισμό. Τα έχουν γράψει τριάντα σπουδαστές της Tabula Rasa και η πρωτότυπη εικονογράφηση ανήκει σε παιδιά δημοτικών σχολείων, τα οποία δημιούργησαν με τη φαντασία τους, τους πραγματικούς ήρωες των παραμυθιών.

Πρόκειται για μια προσπάθεια των σπουδαστών να βοηθήσουν και να ενημερώσουν τα παιδιά, με την αρωγή των παραμυθιών για το γνωστό σε όλους μας bullying. Μιλούν με διασκεδαστικό τρόπο, για τα σύγχρονα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα παιδιά, χρησιμοποιώντας τα ζώα της ζούγκλας.

Στην παρουσίαση θα μιλήσουν ο κ. Παναγιώτης Καποδίστριας, θεατρικός συγγραφέας, ηθοποιός, σεναριογράφος, ιδρυτής του εργαστηρίου και η κ. Αντιγόνη Πόμμερ, συγγραφέας, καθηγήτρια δημιουργικής γραφής στην Tabula Rasa.

Επίσης, θα μιλήσουν για το βιβλίο, αλλά θα διαβάσουν και παραμύθια η σεναριογράφος και καθηγήτρια δημιουργικής γραφής του εργαστηρίου, κ. Τίνα Καμπίτση και η ηθοποιός και καθηγήτρια υποκριτικής του εργαστηρίου, κ. Πόπη Χριστοδούλου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Διεύθυνση:
Πολυχώρος πολιτισμού «Αθηναΐς», Καστοριάς 34, Αθήνα 104 47, τηλ.: 210 3480000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου