Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 18 Μαΐου 2020

Η σπουδάστρια υποκριτικής της σχολής Tabula Rasa, Μαρίνα Μαργωμένου, συμμετείχε στο θεατρικό μονόπρακτο, «Αλλάξαν οι Καιροί».


«Όσο έστω και μια γυναίκα σε μια μακρινή γωνιά της γης, ζει χωρίς δικά της θέλω, χωρίς επιλογή, θυσία στον βωμό της κοινωνίας της, είναι ντροπή να λέμε πως αλλάξαν οι καιροί»Η σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Μαρίνα Μαργωμένου συμμετείχε στο θεατρικό μονόπρακτο της Τζένης Κοσμίδου, «Αλλάξαν οι Καιροί».
Πρόκειται για ένα θεατρικό μονόπρακτο το οποίο η συγγραφέας δημιούργησε για την ημέρα της γυναίκας. Με το αυτό το ιδιαίτερο θεατρικό μονόπρακτο, αποφάσισαν να τιμήσουν φέτος την ημέρα της γυναίκας, η διοικητής Βασιλική Αγγελοπούλου και οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείου Κύμης «Γεώργιος Παπανικολάου».Ερμήνευσαν αλφαβητικά οι ηθοποιοί της θεατρικής ομάδας Κύμης:

Άννα Γιαννοπούλου, Δήμητρα Καμπούρη, Μαρίνα Μαργωμένου, Ζωή Νικολοπούλου.Τη φιλολογική επιμέλεια, έκανε η φιλόλογος Μαρία Ζαφείρη.Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Μαρίνα Μαργωμένου, και της εύχεται: «Πάντα επιτυχίες»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου