Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Tα βιβλία του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", “Ο θησαυρός του Αλή Μπαμπά” και “Εικοσιοκτώ λόγοι για να πεθάνεις”, υποψήφια στα Public Book Awards 2020

Τα Βραβεία Βιβλίου δημιουργήθηκαν από τα Public για να δώσουν «βήμα» στο αναγνωστικό κοινό ώστε να αναδείξει τα αγαπημένα του βιβλία για τη χρονιά που μας πέρασε (2019) .

1η φάση έως 12 Ιουλίου: Ο αναγνώστης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το αγαπημένο του βιβλίο μέσα από τις υποψηφιότητες που κατατέθηκαν από τους εκδότες που συμμετέχουν στα Βραβεία Βιβλίου Public αλλά και τα ανεξάρτητα βιβλιοπωλεία που πρότειναν εκδοτικοί οίκοι. Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία και μπορεί να ψηφίσει σε μια ή περισσότερες κατηγορίες.


2η φάση έως 26 Ιουλίου: Τα Public ανακοινώνουν, με αλφαβητική σειρά, τα 10 δημοφιλέστερα βιβλία ανά κατηγορία βράβευσης & 10 δημοφιλέστερα βιβλιοπωλεία. Οι αναγνώστες καλούνται να αναδείξουν τον μεγάλο νικητή, επιλέγοντας από την παραπάνω λίστα το αγαπημένο τους βιβλίο ανά κατηγορία ή βιβλιοπωλείο. Στη δεύτερη και τελική φάση έχουν όλοι ξανά το δικαίωμα μιας και μόνο ψήφου ανά κατηγορία. Τα αποτελέσματα των βραβείων θα ανακοινωθούν Δευτέρα 27/7 στην διαδικτυακή σελίδα του Public.

Το συλλογικό παραμύθι “Ο θησαυρός του Αλή Μπαμπά” του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa διαγωνίζεται στον ετήσιο διαγωνισμό λογοτεχνικών βραβείων του Public στην κατηγορία “Ελληνική παιδική λογοτεχνία”.

Για να ψηφίσετε, κάντε κλικ εδώ!








Το πολυσυγγραφικό μυθιστόρημα “Εικοσιοκτώ λόγοι για να πεθάνεις” του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa διαγωνίζεται στον ετήσιο διαγωνισμό λογοτεχνικών βραβείων του Public στην κατηγορία “Ελληνικό διήγημα”.

Για να ψηφίσετε, κάντε κλικ εδώ!






Η υποστήριξή σας, είναι πολύτιμη.

Προσοχή! Θα πρέπει να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας στο mail που θα σας αποσταλεί από το Public.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου