Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Η Μαρία Σβαρνιά για άλλη μια χρονιά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa


Με χαρά ανακοινώνουμε για άλλη  μία χρονιά την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την ιστορικό τέχνης και μουσειολόγο, Μαρία Σβαρνιά, η οποία θα διδάξει τα σεμινάρια «Ρητορική – Ποίηση - Φιλοσοφία», «Σκοτεινή τέχνη: Θρύλοι, σύμβολα, τοποθεσίες και dark tourism» και «Ιστορία τηλεόρασης & κινηματογράφου» στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2020.

Η Μαρία Σβαρνιά είναι πτυχιούχος Ιστορικός Τέχνης (BA (Hons) in Humanities with Art History, Οpen University Μεγ. Βρετανίας), πτυχιούχος Μουσειολόγος (MSc in Μuseum Studies, School of Museum Studies, University of Leicester, Μεγ. Βρετανίας) και υποψήφια διδάκτορας Μουσειολογίας στο Τμήμα Αρχειονομίας, Βιβλιοθηκονομίας και  Μουσειολογίας του Ιονίου Πανεπιστημίου.  Έχει σπουδάσει επίσης στο Εργαστήρι Ελευθέρων Σπουδών Didacta. Έχει συνεργασθεί με αρκετά λαογραφικά μουσεία, έχει δημιουργήσει την Λαογραφική Συλλογή Μαραθώνα και επίσης ασχολείται με το marketing των μουσείων και την Δύσκολη Κληρονομιά. Επιπλέον, είναι επιστημονική ερευνήτρια στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο στον τομέα της μουσειολογίας, διεξάγει σεμινάρια ιστορίας της τέχνης και αρθρογραφεί σχετικά με την ιστορία της τέχνης και την μουσειολογία.

Γνωρίστε την καθηγήτρια πατώντας εδώ


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Ρητορική – Ποίηση - Φιλοσοφία» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Σκοτεινή τέχνη: Θρύλοι, σύμβολα, τοποθεσίες και dark tourism» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Ιστορία κινηματογράφου & τηλεόρασης» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου