Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 23 Ιουνίου 2020

Η Πόπη Χριστοδούλου για άλλη μια χρονιά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa


Με χαρά ανακοινώνουμε για άλλη μία χρονιά την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την ηθοποιό, Πόπη Χριστοδούλου, η οποία θα διδάξει το σεμινάριο «Υποκριτική νεοελληνικού θεάτρου» στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2020.

Η Πόπη Χριστοδούλου είναι απόφοιτη της Δραματικής Σχολής Πειραϊκού Συνδέσμου. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής-ορθοφωνίας-θεωρίας μουσικής-σολφέζ και ελαφρό τραγούδι για τρία χρόνια στο κεντρικό ωδείο του Κώστα Κλάβα. Υπήρξε μέλος στη μουσικοχορευτική ομάδα «Πειραματάνθρωποι».

Εργάστηκε για δύο χρόνια ως θεατρικός σύμβουλος σε επιδοτούμενα προγράμματα για παιδιά του απόδημου ελληνισμού. Έχει δουλέψει επαγγελματικά στο τραγούδι για 8 χρόνια σε μουσικές σκηνές στην Αθήνα, την επαρχία και το εξωτερικό. Διδάσκει εδώ και 5 χρόνια θεατρική αγωγή σε δημοτικά σχολεία.

Ως ηθοποιός, έχει συμμετάσχει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Παράλληλα, συμμετείχε σε διαφημιστικά σποτ στην τηλεόραση και στο ραδιόφωνο στην Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και σε video clips.

Γνωρίστε την καθηγήτρια πατώντας εδώ


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Υποκριτική νεοελληνικού θεάτρου» πατώντας εδώ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου