Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Σάββατο 6 Ιουνίου 2020

Η Έλενα Μπολονάση για άλλη μια χρονιά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa


Με χαρά ανακοινώνουμε για άλλη μία χρονιά την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την δικηγόρο, φιλόλογο και συγγραφέα, Έλενα Μπολονάση, η οποία θα διδάξει τα σεμινάρια «Εγκληματολογία: Crime scene», «Εγκληματολογία: Criminal profiling»,  «Ανακριτική» και «Εγκληματολογία: Ανήλικοι δράστες – Ανήλικα θύματα» στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2020.

Η Έλενα Μπολονάση σπούδασε στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου και αποφοίτησε.

Είναι δικηγόρος (ΔΣΑ Αθηνών), πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Εγκληματολογική Ψυχολογία (Universita di Novedrate) και δίπλωμα επιμόρφωσης στη Δικαστική-Ψυχιατροδικαστική ψυχολογία (ΕΚΠΑ). Σπούδασε σενάριο και δημιουργική γραφή στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής “Tabula Rasa”. Από το 2010 ξεκίνησε να αρθρογραφεί σε ιστοσελίδες πολιτιστικού περιεχομένου (tralala.gr, all4fun.gr) γράφοντας κυρίως θεατρικές κριτικές.

Ασχολείται, επίσης, με το τηλεοπτικό ρεπορτάζ και για δύο χρόνια συνεργάστηκε με το tvnea.com. Τακτικά, καλύπτει και μεταδίδει ειδήσεις διεθνούς ενδιαφέροντος για το τηλεοπτικό δίκτυο “CCTV” Κίνας.

Έχει βραβευτεί σε πανελλήνιους διαγωνισμούς συγγραφής σεναρίου και λογοτεχνίας.


Γνωρίστε την καθηγήτρια πατώντας εδώ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Εγκληματολογία: Crime scene» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Εγκληματολογία: Criminal profiling» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Ανακριτική»  πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Εγκληματολογία: Ανήλικοι δράστες – Ανήλικα θύματα» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου