Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Η Έλενα Δεσύλλα για άλλη μια χρονιά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa


Με χαρά ανακοινώνουμε για άλλη μία χρονιά την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την ηθοποιό, Έλενα Δεσύλλα, η οποία θα διδάξει τα σεμινάρια  «Υποκριτική, αυτοσχεδιασμός και θεατρικό παιχνίδι», «Playback theater» και «Υποκριτική στο μονόλογο: προετοιμασία για ακροάσεις» στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2020.

Η Έλενα  Δεσύλλα σπούδασε βρεφονηπιοκόμος αλλά την κέρδισε η υποκριτική, αφού αμέσως μετά σπούδασε στην ανωτέρα δραματική σχολή Ίασμος. Για δύο χρόνια ήταν στο studio υποκριτικής «υπό το μηδέν» του Νίκου Καραγέωργου. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με μεγάλους δασκάλους της υποκριτικής.

Με το πέρας των σπουδών της στη σχολή βρεφονηπιοκομίας, εργάστηκε για δύο χρόνια σε παιδικούς σταθμούς και ασχολήθηκε ιδιαιτέρως με την δημιουργική απασχόληση των παιδιών αλλά και το θεατρικό παιχνίδι, ενώ παράλληλα όταν αποφοίτησε από την δραματική σχολή, ξεκίνησε την παράδοση μαθημάτων θεατρικού παιχνιδιού, σε παιδιά και ενήλικες, δραστηριότητα που συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Έχει συνεργαστεί με ιδιωτικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της βιωματικής εκπαίδευσης, όπως το βιωματικό σχολείο.

Γνωρίστε την καθηγήτρια πατώντας εδώ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Playback theater» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Υποκριτική, αυτοσχεδιασμός και θεατρικό παιχνίδι» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Υποκριτική στο μονόλογο: προετοιμασία για ακροάσεις» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου