Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Η Αντιγόνη Πόμμερ για άλλη μια χρονιά στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής Tabula Rasa

Με χαρά ανακοινώνουμε για άλλη μία χρονιά την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την συγγραφέα και δημοσιογράφο, Αντιγόνη Πόμμερ, η οποία θα διδάξει τα σεμινάρια «Λογοτεχνική γραφή», «Είδη λογοτεχνικής γραφής Ι: Αστυνομικό, Θρίλερ και Τρόμου», «Είδη λογοτεχνικής γραφής ΙΙ: Επιστημονικής φαντασίας, Φαντασίας, Ρομαντικό, Ιστορικό, Αισθησιακό και Παρωδία» και «Συγγραφή παραμυθιού» στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2020.

Η Αντιγόνη Πόμμερ σπούδασε δημοσιογραφία και στη συνέχεια προγραμματισμό ηλεκτρονικών υπολογιστών. Εργάστηκε για πολλά χρόνια σε πολυεθνική διαφημιστική εταιρία στο τμήμα πολυμέσων και internet ως manager. Επίσης, ήταν υπεύθυνη για την εβδομαδιαία έκδοση του newsletter της Ευρωπαϊκής Αντιπροσωπείας.

Το 2003 εξέδωσε το πρώτο της μυθιστόρημα με τίτλο «Γκρεκίνια», το 2006 το μυθιστόρημα «Η ζωή μου κύκλους κάνει», το 2012 το τρίτο της μυθιστόρημα «Ο καθρέφτης του φεγγαριού» και το 2015 το τέταρτό της μυθιστόρημα «Άρωμα λεμόνι».

Έχει επιμεληθεί τέσσερα συλλογικά βιβλία μυστηρίου με τίτλους «Εξ αποστάσεως», «Εννέα εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο», «Δώδεκα ερωτικά εγκλήματα αναζητούν δολοφόνο», «28 λόγοι για να πεθάνεις» που γράφτηκαν από σπουδαστές στη διάρκεια της φοίτησής τους στην Tabula Rasa.

Ακολούθησαν τρία συλλογικά βιβλία με παραμύθια, τα «ΜπουΞελευθερία», «Τα ψαραμυθάκια» και «Ο θησαυρός του Αλή Μπαμπά» που γράφτηκαν από σπουδαστές στη διάρκεια του σεμιναρίου συγγραφής παραμυθιού.

Επίσης, έχει ασχοληθεί με μεταφράσεις από τα αγγλικά και τα πορτογαλικά. Είναι μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Συγγραφέων στη Γερμανία.

Γνωρίστε την καθηγήτρια πατώντας εδώ


Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Λογοτεχνική γραφή» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Είδη λογοτεχνικής γραφής 1: Αστυνομικό, Θρίλερ και Τρόμου» πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Είδη λογοτεχνικής γραφής 2: Επιστημονικής φαντασίας, Φαντασίας, Ρομαντικό, Ιστορικό, Αισθησιακό και Παρωδία»  πατώντας εδώ
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Συγγραφή παραμυθιού» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου