Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2016

«Το Μυστικό της Καρυδιάς» το βιβλίο της σπουδάστριας της Tabula Rasa, Λυδίας ΨαραδέλληΚυκλοφόρησε το πρώτο μυθιστόρημα της σπουδάστριας του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, Λυδίας Ψαραδέλλη, σε συνεργασία με τη Μηλέβα Αναστασιάδου, από τις εκδόσεις Εντύποις, με τίτλο "Το μυστικό της καρυδιάς".


Λίγα λόγια για το έργο: 
«Πορεία γεμάτη ανατροπές, ένα τέλος βγαλμένο μέσα από την καρδιά, σε ένα ταξίδι που ένωσε τις μοίρες τόσων ανθρώπων. Μια γνωριμία που αποκαλύπτει τα πάντα, ή μήπως όχι;
Το μυστικό της καρυδιάς, που εξουσίασε ζωές και χάραξε ανεξίτηλες πληγές, βασικό πιόνι στα παιχνίδια που παίζουν οι δύο ηρωίδες της ιστορίας. Όταν συναντιούνται, η Έλσα και η Τζένη, τίποτα δεν τις προετοιμάζει για τα γεγονότα που θα τις δοκιμάσουν. Θαμμένα μυστικά, έρωτες, επαγγελματικοί αγώνες, ένα σχέδιο φόνου και συνεχείς ανατροπές, συγκροτούν έναν αγώνα ζωής στον οποίο θα παλέψουν μαζί. Ποιος θα είναι ο νικητής;
Μια ιστορία για δυο νέες γυναίκες που γνωρίζονται τυχαία, αλλά τελικά τους ενώνουν πολύ περισσότερα από μερικά προφανή γεγονότα. Μοιράζονται μια κοινή μοίρα που συνδέει τους περισσότερους ανθρώπους του λεγόμενου πολιτισμένου κόσμου, όπου η επιτυχία και η ευτυχία καθορίζονται από συγκεκριμένα κριτήρια και η ευθύνη της αποτυχίας συνήθως βαραίνει το άτομο. Μερικές φορές τα φέρνει έτσι η τύχη ώστε να γίνεται λίγο πιο φανερό πόσο αληθινά είναι τα κριτήρια αυτά και πού μπορεί τελικά να οδηγήσουν.» Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει από τις Εκδόσεις Εντύποις, την 1η Απριλίου 2016, σε όλα τα κεντρικά βιβλιοπωλεία καθώς και τα eshop των βιβλιοπωλείων.
 
Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, συγχαίρει τη Λυδία Ψαραδέλλη και της εύχεται: «Εις ανώτερα»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...