Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

«ΤΡΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» στο Star Channnel με τους καθηγητές Υποκριτικής Σπύρο Σπαντίδα και Δημήτρη Μενούνο



Ένα από τα λίγα τηλεοπτικά σίριαλ της χρονιάς “φιλοξενεί” στους πρωταγωνιστικούς ρόλους δύο από τους καθηγητές του τμήματος Υποκριτικής του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa. Ο λόγος για τον Σπύρο Σπαντίδα που παραδίδει το σεμινάριο «Υποκριτική θεάτρου στην πράξη» και για τον Δημήτρη Μενούνο που παραδίδει το σεμινάριο «Υποκριτική: κωμωδία».


Υπόθεση σειράς:
Μια οικογένεια, που καλύπτει όλο το φάσμα των ηλικιών, των συμπεριφορών, των χαρακτήρων, του γέλιου! Μια οικογένεια, που -αν όχι όλα- τα περισσότερα μέλη της, κάτι …μας θυμίζουν! Παππούδες σε ψυχραιμία, μαμάδες σε υστερία, μπαμπάδες στον κόσμο τους, έφηβοι σε έξαρση, μωρά στην κούνια και ένας σκύλος σκέτη γλύκα, συνθέτουν την εικόνα της πιο αστείας οικογένειας. Αυτή είναι λοιπόν, η οικογένεια Αλατζά, όπου τρεις γενιές προσπαθούν να τα βρουν μεταξύ τους. Οικογενειακά τραπέζια, που καταλήγουν σε καταστροφή, επισκέψεις ανεπιθύμητων συγγενών, ενοχλητικοί, γείτονες, απαιτητικοί συνάδελφοι, αδιάφοροι σύντροφοι, εφηβικές σκανταλιές και όχι μόνο συνθέτουν το πολύχρωμο, πολύβουο παζλ της οικογένειας Αλατζά!

Πρωταγωνιστούν:
Τάσος Κωστής, Σόφη Ζαννίνου, Θωμαΐς Ανδρούτσου, Κατερίνα Γερονικολού, Δημήτρης Κυρατσούδης, Άρης Αντωνόπουλος, Μαρτίνα Δημοπούλου, Σπύρος Σπαντίδας, Δημήτρης Μενούνος.

Σκηνοθεσία:
Κώστας Κιμούλης

Απόδοση – επιμέλεια σεναρίου:
Πέτρος Καλκοβαλής και Μελίνα Τσαμπάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου