Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018

«Κλεψύδρα ζωής», το νέο βιβλίο της σπουδάστριας της Tabula Rasa, Τάμι Γκεκτσιάν


Η σπουδάστρια του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula RasaΤάμι Γκεκτσιάν, κυκλοφόρησε το νέο βιβλίο της, με τίτλο: «Κλεψύδρα ζωής», από τις εκδόσεις «Πηγή». 

Υπόθεση: Ο Φίλιππος Φιλίππου μπορεί να έχει τα πάντα, όμως δεν εκτιμά τίποτα. Ξέρει πόσο πόνο μπορεί να προξενήσει στους άλλους και το εκμεταλλεύεται στο έπακρο. Θυμωμένος με όλον τον κόσμο και κυρίως με τον εαυτό του. Κουβαλάει παιδικά βιώματα, που όσο πιο βαθιά θέλει να θάψει, τόσο πιο πολύ βγαίνουν στην επιφάνεια. Δεν φαντάστηκε πως μια αδιάφορη στα μάτια του κοπέλα θα τον ελευθερώσει από τη δυστυχία του και θα του μάθει να χαμογελά.

Η Ροζίτα Ρωμανού, καταδικασμένη σε ισόβια αναπηρία, και όμως δεν σταμάτησε να ονειρεύεται, να ελπίζει, να ζει. Μια κοπέλα γεμάτη ζωντάνια, που παλεύει κάθε μέρα να μην αποκαλυφθεί το δικό της μυστικό. Όσο πιο πολύ δένεται με τον Φίλιππο, τόσο πιο παράξενη γίνεται. Όσα μέχρι τότε υπολόγιζε θα ανατραπούν, και θα κληθεί να αντιμετωπίσει τον χειρότερο φόβο της, τον έρωτα.
Τελικά, αυτή η σχέση τους μεταλλάσσει ολοκληρωτικά και αφήνει το πιο βαθύ της σημάδι στην 
ύπαρξη του καθενός.

Ωστόσο, καμιά φορά η όραση μπορεί να γίνει η πιο παραπλανητική αίσθηση…


Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Τάμι Γκεκτσιάν και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου