Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

"Οι δίδυμοι" του Γιώργου Διαμαντάκου


Ο Μίκης και ο Μάκης, δύο ολόιδοι δίδυμοι, δεν έχουν γνωρίσει ακόμη τον έρωτα. Ταξιδεύουν ώστε τουλάχιστον να γνωρίσουν τον κόσμο. Στη συνηθισμένη τους βόλτα στο πάρκο, η Μάνια τους προτρέπει να ταξιδέψουν στη Βρετάνη, που είναι όμορφη κι ερωτική.

O Μάκης συμφωνεί, μια και όλες οι επιλογές τους σε ταξίδια έχουν ακυρωθεί. Συστήνει όμως στο Μίκη να προσέχουν τον έρωτα. Στη Βρετάνη η Μίνι, μια όμορφη και καλή κοπέλα ταξιδεύει μόνη κι επιζητά την παρέα των διδύμων. Ο Μίκης συζητά με τη Μίνι για τα ταξίδια και για τη μουσική. Τώρα ο Μάκης αρχίζει να ανησυχεί και συστήνει στο Μίκη να προσέχει διότι η Μίνι είναι επικίνδυνη. Ο Μίκης προσπαθεί να μην έρχεται πολύ κοντά στη Μίνι, αλλά όλο και πιάνει τον εαυτό του να προσπαθεί να προλάβει κάθε επιθυμία της Μίνι. Ο Μίκης τηλεφωνεί στο φίλο του τον Μάνο και του ζητάει τη συμβουλή του. Ο Μάνος του συστήνει να πει στη Μίνι ότι την αγαπά. Η Μίνι πιάνει κάποια στιγμή το χέρι του Μίκη πιστεύοντας ότι δε τους βλέπει κανείς. Ο Μάκης όμως τη βλέπει. O Μάκης τώρα γίνεται η σκιά του Μίκη. Ο Μίκης δεν καταφέρνει να πει στη Μίνι ότι την αγαπά. 
Οι δίδυμοι και η Μάνια περπατούν στο  πάρκο, ενώ ο Μάκης διηγείται για το πόσο όμορφη αλλά και επικίνδυνη είναι η Βρετάνη.

Συγγραφέας: Γιώργος Διαμαντάκος - Σπουδαστής Tabula Rasa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου