Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Το παραμύθι της σπουδάστριάς μας, Άσπας Κοντούλη, με τίτλο «Μωρό μου πρόσεχε πολύ», σε εικονογράφηση της σπουδάστριάς μας, Ελευθερίας Εμμανουηλίδου, κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις 24 γράμματα.

 Ένα υπέροχο παραμύθι για τη σεξουαλική παρενόχληση που δημιουργήθηκε από μία εργασία στο σεμινάριο «Συγγραφή παραμυθιού» με την Αντιγόνη Πόμμερ, του εργαστηρίου, Tabula Rasa. Συγγραφέας η σπουδάστρια Άσπα Κοντούλη. Την εικονογράφηση ανέλαβε η σπουδάστρια του τμήματος Εικονογράφησης, του εργαστηρίου Tabula Rasa, Ελευθερία Εμμανουηλίδου.

Το λαγουδάκι….χάρη στην επικοινωνία και την εμπιστοσύνη που έχει στη μαμά του τη λαγουδίνα…. Καταφέρνει να ξεφύγει από επικίνδυνες περιπέτειες. Ένα παραμύθι που απευθύνεται σε μικρά παιδιά και τα παροτρύνει να εμπιστεύονται στους γονείς τους όλα τους τα μυστικά. Μέσα από αυτή την ιστορία θέλω να μοιραστώ την εκπαιδευτική μου εμπειρία με τους γονείς για τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών τους. Η στάση που θα κρατήσουμε, θα τα βοηθήσει να διαμορφώσουν στο μέλλον τη δική τους στάση σε τέτοια ζητήματα. Επιδιώκουμε επομένως  την ενδυνάμωση της σχέσης γονέα-παιδιού, ώστε να ενθαρρύνεται η συζήτηση θεμάτων υγείας που προλαμβάνουν ριψοκίνδυνες σεξουαλικές συμπεριφορές στα παιδιά.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Άσπα Κοντούλη και την Ελευθερία Εμμανουηλίδου και τους εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου