Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2022

Πρώτο μυθιστόρημα της σπουδάστριας της "Tabula Rasa", Ελευθερίας Γκινάλα, «Τιμαλφή»

 «Τιμαλφή» είναι ο τίτλος του πρώτου μυθιστορήματος της Ελευθερίας Γκινάλα, σπουδάστριας του Εργαστηρίου δημιουργικής γραφής, Tabula Rasa, που εκδόθηκε από τις εκδόσεις Υδροπλάνο.

Λίγα λόγια για το έργο:

Μετά τον τραγικό θάνατο της μητέρας της και τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αδελφού της, η Layla γνωρίζει πως δεν έχει τίποτα να χάσει. Με γνώμονα τη δύναμη της αδερφικής αγάπης έχει βάλει σκοπό να ανακαλύψει πού βρίσκεται ο αδελφός της. Για να το πετύχει αυτό, αναγκάζεται να εμπιστευτεί έναν άγνωστο άντρα, ο οποίος φαίνεται να είναι και η μοναδική της ελπίδα. Η εμπιστοσύνη της όμως δοκιμάζεται όταν ξεκινάει μαζί του ένα οδοιπορικό από την Καλιφόρνια της Αμερικής ως την Αβάνα της Κούβας. Θα αναγκαστεί να ρισκάρει ακόμα και τη ζωή της μπαίνοντας σε έναν ξένο για εκείνη κόσμο, που κρύβει πολλά ένοχα μυστικά. Δυο συνδεδεμένοι θάνατοι φέρνουν στο φως μεγάλες ανατροπές και στοιχεία που καλύτερα να έμεναν κρυφά για πάντα. Πόσο υποφερτή είναι η απώλεια, όταν έχεις μπροστά σου την αιωνιότητα; Μέχρι πού θα έφτανες, για να προστατέψεις ό,τι αγαπάς; Άραγε πόσο κοντά θα έφτανες στον θάνατο, για να σώσεις τη ζωή σου; Μια ιστορία φαντασίας, γεμάτη έντονα συναισθήματα και πάθη, που διαδραματίζεται στην Αμερική του 2009 και τονίζει τον σπάνιο δεσμό που ενώνει δυο αδέλφια, όσο διαφορετικές κι αν είναι οι ζωές τους.

Μπορείτε να αγοράσετε το βιβλίο, πατώντας εδώ

Το επιτελείο των καθηγητών και των σπουδαστών του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής Tabula Rasa, συγχαίρει την Ελευθερία Γκινάλα και της εύχεται: «Καλοτάξιδο»!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου