Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

Η Μαρία Παπαγιάννη στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

Με χαρά ανακοινώνουμε, για 2η συνεχόμενη χρονιά, την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την μακιγιέζ Μαρία Παπαγιάννη, η οποία θα διδάξει το σεμινάριο «Επαγγελματικό μακιγιάζ»  στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2022.

Λόγια της καθηγήτριας: Σκοπός του κάθε μαθήματος θα είναι να μας “εξοπλίσει” με όλες τις τεχνικές, ιδέες αλλά και την ευελιξία να φέρουμε τις ιδέες μας στην ζωή.

Αρχικά θα κάνουμε μια αναδρομή στην ιστορία του μακιγιάζ ανά τις δεκαετίες. Θα δούμε πως οι διαφορετικές κουλτούρες, αλλά και το μέσον για το οποίο προοριζόταν επηρέασαν την εξέλιξή του. Από το καθημερινό beauty make up, στο πολυτελές fashion make up, θα μάθουμε πως να εκφράζουμε την προσωπικότητα ενός χαρακτήρα στο πρόσωπο και θα δημιουργήσουμε πληθώρα make up styles, από πολύχρωμα face and body paints, μέχρι αιματοβαμμένα special effects.

Με το τέλος των μαθημάτων, θα εξασκηθούμε στο πιο απαιτητικό μακιγιάζ, που απαιτεί ένα συνδυασμό όλων των τεχνικών και των υλικών που θα έχουμε μάθει κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Η Μαρία Παπαγιάννη φοίτησε στη σχολή ‘’Freddy make up stage’’ .

Κατά τη διάρκεια της φοίτησης της και μέσω της σχολής, της δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει σε μεγάλα events μόδας όπως το ‘Athens Exclusive Designers Week’ και το ‘Bridal fashion Week’, αλλά και σε λιγότερο δημοφιλείς επιδείξεις μόδας.

Στα επόμενα χρόνια ασχολείται κυρίως με νυφικά μακιγιάζ, αλλά συνεργάζεται και με φωτογράφους σε διάφορα concepts.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Επαγγελματικό μακιγιάζ» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου