Μήπως ήρθε η ώρα να γράψεις τη δική σου ιστορία;

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2022

Η Αμέρισσα Φτούλη στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

Με χαρά ανακοινώνουμε, για 6η συνεχόμενη χρονιά, την συνεργασία του εργαστηρίου Tabula Rasa με την μουσικό, τραγουδίστρια και δασκάλα φωνητικής, Αμέρισσα Φτούλη, η οποία  θα διδάξει τα σεμινάρια «Ορθοφωνία και χρήση της φωνής», «Φωνητική: προετοιμασία τραγουδιού για οντισιόν» και «Φωνητική: μουσικό θέατρο» στον Φθινοπωρινό κύκλο σεμιναρίων 2022.

Λόγια της καθηγήτριας: Το τραγούδι ως αναπόσπαστο μέρος της εκπαίδευσης ενός σπουδαστή δραματικής σχολής – εργαστηρίου, μπορεί να αποτελέσει εργαλείο για την ολόπλευρη εξέλιξη του νέου ηθοποιού. Με άξονα αυτή την πεποίθηση καθώς και την αγάπη για το τραγούδι έχουμε δημιουργήσει ένα πρόγραμμα σπουδών που έχει δύο στόχους. Πρώτος εξ αυτών είναι η σωστή χρήση του οργάνου φωνή και παράλληλα η εξέλιξή του με διάφορες μεθόδους (ασκήσεις φωνητικές και ορθοφωνικές, ομαδικά παιχνίδια και αυτοσχεδιασμό, ατομικό και ομαδικό τραγούδι, θεωρία της μουσικής). Ο δεύτερος είναι η γνωριμία των σπουδαστών με το μουσικό θέατρο και την τέχνη του τραγουδιού μέσα σε αυτό. Ο σπουδαστής που θα παρακολουθήσει τα σεμινάρια θα έχει την ευκαιρία να μάθει να τραγουδά σωστά και να αναπτύξει τις δεξιότητές του στο τραγούδι μέσα από τα διαφορετικά είδη που θα διδαχθεί.

Η Αμέρισσα Φτούλη είναι απόφοιτος του Πειραματικού Μουσικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης, του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών, Διπλωματούχος Μονωδίας και Ανώτερων Θεωρητικών της Μουσικής

Έχει παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων για τη μουσική εκπαίδευση, την όπερα, το θέατρο και το σύγχρονο τραγούδι.

Ήταν μέλος χορωδιών ως χορωδός και ως σολίστ, συμμετείχε σε πληθώρα μουσικών παραστάσεων, συναυλιών, θεατρικών παραγωγών.

Γνωρίστε την καθηγήτρια της σχολής πατώντας εδώ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Ορθοφωνία και χρήση της φωνής» πατώντας εδώ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Φωνητική: προετοιμασία τραγουδιού για οντισιόν» πατώντας εδώ

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά την περιγραφή του σεμιναρίου «Φωνητική: μουσικό θέατρο» πατώντας εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου